ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

H δικαίωση με Ντουρμισάι “όπλο” του Άρη στην υπόθεση της FIFA!

To διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε το αυτονόητο: αποκατέστησε την δικαιοσύνη στην υπόθεση του δελτίου του Ντουρμισάι, δίνοντας την δυνατότητα στον Άρη να αποφύγει ένα ακόμη εμπόδιο σε μια τόσο περίεργη και ύποπτη διαδικασία, όπως αυτή που εκτυλίχθηκε μετά την επιβλητική νίκη με 4-2 επί του ΠΑΟΚ και την φονική ενέδρα στον Βούλγαρο οπαδού.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του δελτίου στον Άρη και η νομότυπη 100% συμμετοχή του στην συνέχεια (απόδειξη ότι παρά την προπαγάνδα ο Άρης σωστά χρησιμοποίησε τον παίκτη στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ξάνθη, όπως θα μπορούσε να τον είχε βάλει και σε εκείνα με ΑΕΛ και Ξάνθη στο κύπελλο…) αποτελεί ένα δυνατό “όπλο” στην υπόθεση της FIFA.

Ο Άρης μπορεί να προσθέσει στην επιχειρηματολογία του, το γεγονός Ντουρμισάι και την επί της ουσίας αποδοχή μιας πραγματικότητας, που δεν μπορεί να διαγράψει κανένας: υπάρχουν δυο διαφορετικά νομικά πρόσωπα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η τωρινή ΠΑΕ να πληρώσει “αμαρτίες” μιας χρεοκοπημένης και υπό εκκαθάριση διαφορετικής εταιρίας.

Ήδη, όπως έχουμε επισημάνει σε άλλο ρεπορτάζ, σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, o Άρης έστειλε πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ, τον οποίο οφείλει διαδικαστικά να προωθήσει στην FIFA, μέσα στον οποίο αναπτύσσονται όλα τα νομικά επιχειρήματα για τα δυο νομικά πρόσωπα και το δίκαιο των αιτημάτων του.

Ξεκάθαρα η “καυτή πατάτα” είναι στα χέρια της ΕΠΟ. Να κινηθεί θεσμικά, δίκαια και προς το συμφέρον μιας ελληνικής ομάδας, προωθώντας όλα όσα πρέπει να μάθει η FIFA, τη στιγμή μάλιστα που η ίδια η Ομοσπονδία είναι εκτεθειμένη και ηθικά και ουσιαστικά.

Ηθικά γιατί μέχρι τώρα η νομική της υπηρεσία καθησύχαζε τον Άρη στο θέμα των χρεών της παλιάς ΠΑΕ και του δεύτερου νομικού προσώπου και δεν λειτούργησε προληπτικά για να προασπίσει τα συμφέροντα του.

Ουσιαστικά, γιατί η ίδια η ΕΠΟ εξέδωσε δελτίο, νομότυπα του Ντουρμισάι στις 2 Ιανουαρίου, αποδεχόμενη ότι δεν υπάρχει το παραμικρό κώλυμα και στην συνέχεια υπό το βάρος των πιέσεων αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί, προχωρώντας στην διάτρητη υπόθεση της ανάκλησης του δελτίου, για να φτάσουμε στην σημερινή απόφαση που καταρρίπτει σαν χάρτινο πύργο όλη την μεθόδευση που έγινε τις τελευταίες μέρες.

 

To Top