ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον… κουβά και πάλι ο Παναγόπουλος

Τελικά όπου εμπλέκεται ο γνωστός δικηγόρος- συγγραφέας αποτελεί σημάδι δικαίωσης του Άρη! Στον… κουβά για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος δεν αφήνει ευκαιρία να δείξει τον… ζήλο του σε βάρος του Άρη και να συνταχθεί με το “σύστημα” που θέλει να βάλει τρικλοποδιές στον κιτρινόμαυρο σύλλογο!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Όπως σε όλες τις προηγούμενες φορές που έχασε πανηγυρικά, έτσι έγινε και τώρα. Προφανώς η συνήθεια της αποτυχίας κόντρα στον Άρη του έγινε λατρεία.

Έχοντας το γνωστό πληρεξούσιο από πέντε πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη (Αραβίδη, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Κουλουχέρη, Καπετάνο) έκανε πρόσθετη παρέμβαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ υπέρ της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών για ανάκληση του δελτίου του Ντουρμισάι. Στόχος του με την πρόσθετη παρέμβαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο -στο οποίο έχει προσφύγει ο Άρης για να πέσει η ποινή- ήταν να απορριφθεί η έφεση του και να παραμείνει η τιμωρία.

Τελικά στο ίδιο έργο θεατές… Τζάμπα τα… χαρτόσημα για τον συμπαθή κατά άλλα δικηγόρο-συγγραφέα, ο οποίος κατάφερε εκ νέου να κερδίσει μερικά λεπτά δημοσιότητας, λειτουργώντας ως ανάχωμα της πορείας του Άρη.

To Top