ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όταν ο Άρης και ο Καρυπίδης έδειξαν σεβασμό στο θέμα Τσουμάνη, αλλά…

Η χθεσινή δικαίωση της ΠΑΕ Άρης στην υπόθεση της δικαστικής διαμάχης με τον γνωστό για το αντιαρειανό μένος του δικηγόρο-συγγραφέα Γιώργο Παναγόπουλο είναι ακόμη ένας κρίκος σε μια μεγάλη αλυσίδα εντυπώσεων με πρόσκαιρα αποτελέσματα… 

Η αλήθεια και το δίκαιο είναι αυτά που (πρέπει να) κυριαρχούν, ειδικά σε τέτοιου είδους λεπτά ζητήματα, όπως είναι η υπόθεση Τσουμάνη. Ο Άρης και προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης έδειξαν ιδιαίτερο σεβασμό, τη στιγμή που η οικογένεια Τσουμάνη θρηνούσε την απώλεια του παιδιού της και όλη η Ελλάδα έμοιαζε σοκαρισμένη…

Αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε τι είχε διαδραματιστεί τον περασμένο Δεκέμβριο. Όπως ανέφεραν τότε με οργή από την ΠΑΕ Άρης: “Ο Καρυπίδης, χωρίς να έχει την παραμικρή υποχρέωση (κι αυτό είναι ξεκάθαρο, όπως το αναφέρει και η αρχική εξώδικος) υποσχέθηκε να τακτοποιήσει την οφειλή της παλιάς ΠΑΕ προς τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή. Τέλη Δεκεμβρίου και τέλη Γενάρη ήταν να καταθέσει τα χρήματα σε δυο δόσεις” για να σημειώσει με έμφαση:

“Ωστόσο, η οικογένεια Τσουμάνη παρασυρόμενη από τον γνωστό αντιαρειανό δικηγόρο-συγγραφέα που εξακολουθεί να εκμεταλλεύεται με απάνθρωπο και ελεεινό τρόπο το δράμα της οικογένειας έστειλε εξώδικο αρχές Δεκέμβρη για να πάρει την… νόμιμη προμήθεια και ζητώντας τα χρήματα!”.

Nα υπενθυμίσουμε εδώ ότι τα χρήματα (31.000 ευρώ) που όφειλε η παλαιά ΠΑΕ δεν τα ζήτησε ποτέ, ούτε τα διεκδίκησε όταν ήταν εν ζωή ο ίδιος ο παίκτης… Ένα πραγματικό μεγαλείο ψυχής!

Ήταν τότε που έμπρακτα οι κιτρινόμαυροι έδειξαν τον (απαιτούμενο) σεβασμό, αλλά αυτό προφανώς ερμηνεύτηκε ως αδυναμία.

Από τον Άρη υπογραμμιζόταν τον Δεκέμβριο επίσης ότι: “Ο Καρυπίδης είναι αυτός που έπαθε σοκ όταν έλαβε το εξώδικο, ενώ είχε υποσχεθεί, χωρίς να έχει την υποχρέωση υπενθυμίζουμε! Κατόπιν αυτού ο Καρυπίδης σκέφτεται σοβαρά να αναθεωρήσει τη στάση του”.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Επιχειρήθηκε ένα παιχνίδι εντυπώσεων, που κράτησε λίγο, τα δικαστήρια ανέλαβαν να λύσουν τη “διαφορά” και τελικά απορρίφθηκε από το διαιτητικό της ΕΠΟ, όπως και πολλές άλλες, η προσφυγή του συγκεκριμένου δικηγόρου-συγγραφέα.

Είναι δύσκολες στιγμές για… συγγνώμες. Θα υπενθυμίσουμε απλά εδώ τη χθεσινή διαρροή της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια: “Η οικογένεια του Τσουμάνη παραπλανήθηκε από τον Παναγόπουλο και δεν δέχτηκε την πρόταση του Θόδωρου Καρυπίδη για την τακτοποίηση της οφειλής σε δυο δόσεις παρότι δεν ήταν δική του υποχρέωση, αφού αφορά στην παλιά ΠΑΕ. Ας απολογηθεί τώρα ο Παναγόπουλος στην οικογένεια Τσουμάνη …”.

To Top