Στο δρόμο της επιστροφής Καμαρά, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, με όλα του τα “όπλα” ο Άρης

Από σήμερα ο Άρης περιμένει την επιστροφή των τριών του διεθνών και επί της ουσίας από αύριο θα μπει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Χερμάν Μπούργος θα έχει όλα του τα “όπλα” μια και θα ενσωματωθούν οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ντάνιελ Σούντγκρεν, Γιακούμπ Μπράμπετς.

Ο Καμαρά αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Λιβύη, με τον φορ του Άρη να πετυχαίνει το 1-0 με πέναλτι, στη νίκη με 2-0 της Εθνικής Μαυριτανίας. Ο αγώνας γίνεται για το Διεθνές Τουρνουά του Νουακσότ στην Μαυριτανί. Στο φιλικό περασμένου Σαββάτου κόντρα στη Μοζαμβίκη, δεν αγωνίστηκε.

Ο Σούντγκρεν δεν αγωνίστηκε στα δυο καθοριστικά παιχνίδια για το Μουντιάλ του Κατάρ. Η Εθνική Σουηδίας νίκησε μεν την Τσεχία με 1-0, αλλά έχασε χθες με 2-0 από την Πολωνία, με τον αμυντικό του Άρη να επιστρέφει με μια χαμένη ευκαιρία για τη συμμετοχή στην τελική φάση ενός Παγκόσμιο κυπέλλου.

Ο Μπράμπετς έπαιξε βασικός και στους δυο αγώνες της Εθνικής Τσεχίας. Τόσο στην καθοριστική ήττα (1-0) από τους Σουηδούς για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όσο και στο χθεσινό φιλικό (1-1) με την Ουαλία.

Τρεις πολύτιμες μονάδες και η επιστροφή τους κρίνεται ως σημαντική για τους κιτρινόμαυρους.

To Top