ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εξονυχιστικός έλεγχος στις λίστες που δημιουργήθηκαν αλλά και στις προτάσεις παικτών…

Οι επιλογές είναι πολλές και ενδεχομένως όσο πλησιάζει το καλοκαίρι να είναι ακόμα περισσότερες. Αυτό, όμως, που προσπαθούν στον Άρη σε ότι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, είναι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές.

Οι “κιτρινόμαυροι” με επικεφαλής τον Άγγελο Χαριστέα έχουν δημιουργήσει λίστες ποδοσφαιριστών για κάθε θέση της ενδεκάδας, καθώς θεωρείται δεδομένο πως ο Άρης και φέτος το καλοκαίρι θα προχωρήσει σε διψήφιο αριθμό μεταγραφών.

Εκτός από την λίστα του περασμένου Δεκεμβρίου που… μπήκε τότε στο συρτάρι λόγω μεταγραφικού ban, ο Άγγελος Χαριστέας σε συνεργασία με τον Μίχαελ Ένινγκ, αλλά και τους Τόλη Τερζή-Γιώργο Κικερίδη που έχουν αναλάβει το scouting report των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων δημιούργησαν, όπου υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Θεωρούν, μάλιστα, ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα οι συγκεκριμένοι παίκτες θα ρίξουν το κασέ τους και θα είναι πιο εύκολο να τους αποκτήσουν. Πρόκειται για περιπτώσεις οι οποίες θα έχουν μειωμένες απαιτήσεις λόγω της γενικότερης κατάστασης ή όπως λέγεται πια στην σύγχρονη μεταγραφική ορολογία παίκτες που αξίζουν τα λεφτά τους (value for money)… Και στην προκειμένη περίπτωση με χρήματα που μπορεί να καλύψει το οικονομικό “πάπλωμα” του Άρη, παίρνοντας αυτά που θέλει σε αξιόπιστο βαθμό στο γήπεδο.

Επιλογές τόσο από την Ευρώπη, όσο και από την Λατινική Αμερική βρίσκονται στις λίστες των ιθυνόντων του Άρη που “φιλτράρουν” προσεκτικά και τις προτάσεις ποδοσφαιριστών που τους γίνονται από μάνατζερς.

Ο αριθμός είναι μεγάλος, ειδικά στην δεύτερη περίπτωση και αναζητείται μήπως βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση, που θα κοστίσει και λίγα χρήματα.

Το σίγουρο είναι πως στο κομμάτι αυτό γίνεται δουλειά, όμως για να αποκτήσει νόημα θα πρέπει να λυθεί άμεσα στο μεταγραφικό ban.

To Top