ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναχωρεί για Αθήνα, αναμονή για Κουέστα, συζητήσεις και για άλλες επεκτάσεις

H προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι και εν συνεχεία οι “κιτρινόμαυροι” αναχωρούν για την Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, υπήρξε μπαράζ συζητήσεων του Άγγελου Χαριστέα με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται σήμερα, στις 30 Ιουνίου, για την επέκταση μέχρι τα πλέι οφ, αρχικά, κι έπειτα για την επόμενη σεζόν.

Έγινε γνωστό χθες, πως Μπρούνο Γκάμα, Χαβιέ Ματίγια και Μιχάι Κόρχουτ δέχτηκαν να παραμείνουν και να ολοκληρώσουν την φετινή σεζόν που πήρε παράταση λόγω της καραντίνας. Όπως συμφωνήθηκε θα είναι κανονικά μέχρι το τέλος των πλέι οφ, δίχως να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον τους από εκεί κι έπειτα.

Το ίδιο ισχύει και με τον Αμπού Μπα, καθώς σήμερα αναμένεται το σχετικό έγγραφο από την Ναντ για να επικυρωθεί και επίσημα η συμμετοχή του. Ο γαλλικός σύλλογος ήταν εξ΄αρχής θετικός, καθώς γνωρίζει πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, οπότε δεν βιάζεται για την ολοκλήρωση του δανεισμού.

Σήμερα, θα δώσει ο Χουλιάν Κουέστα την οριστική του απάντηση, στην πρόταση αρχικά για επέκταση μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Αν ο Ισπανός δεν απαντήσει θετικά, τότε ο Άρης θα μείνει με τον Φαμπιάν Έμαν μόνο, καθώς και το συμβόλαιο του Τσιλιγγίρη ολοκληρώνεται σήμερα.

Συζητήσεις θα γίνουν και με τους Τόνσο-Σόουζα, οι οποίοι δεν αποκλείεται να μείνουν για έναν ακόμα μήνα, αλλά πολύ δύσκολα να δεχθούν προτάσεις για νέα συμβόλαια από πλευράς Άρη.

To Top