ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Και στην κορυφή της επίθεσης ποιος; Οι σκέψεις στον Άρη…

Στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι να τελειώσουν το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και αξιοπιστία, καθώς δεν υπάρχει κάποιοι ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, με την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού “εισιτήριου”, να γίνεται πράξη, με την είσοδο στα πλέι οφ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που χθες έγιναν συζητήσεις και αρκετοί παίκτες συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους, για τουλάχιστον έναν ακόμα μήνα με την ομάδα. Διότι με κάποιους από αυτούς γίνονται επαφές εδώ και καιρό για νέα συμβόλαια…

Επαφές που πήγαν καλά, καθώς ο Άρης είχε μπροστά του έναν ορατό κίνδυνο, ακόμα και να μην έχει ποδοσφαιριστές για την αρχική του ενδεκάδα.

Αποτελεί ερωτηματικό, όμως, για το ποιος θα είναι ο παίκτης που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης του Άρη στα εναπομείναντα έξι ματς των πλέι οφ, μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Μπράουν Ιντέγε “αποχαιρέτησε” τον Άρη, ενώ ο Φιορίν Ντουρμισάι ακόμα κι αν έμενε δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν στη θέση αυτή έχει παίξει ο Νικολά Ντιγκινί που συνεχίζει στην Κύπρο πλέον, αλλά και ο Ντάνιελ Λάρσον, που επίσης αποτελεί παρελθόν.

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση είναι ο “παροπλισμένος” από τον Μίχαελ Ένινγκ, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, κάτι που σκέφτονται στον Αρη ως επιλογή. Το συμβόλαιο του Έλληνα φορ ολοκληρώνεται σήμερα, όμως, αν του γίνει πρόταση θεωρείται δεδομένο πως θα μείνει για να στηρίξει την ομάδα.

Ειδάλλως, υπό προϋποθέσεις σε αυτή τη θέση μπορεί να παίξει μόνο ο Ντάνιελ Μαντσίνι, όπως είχε γίνει και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

 

To Top