ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παραμένουν υψηλές οι απαιτήσεις, θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για τα νέα συμβόλαια

Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια συμφώνησαν χθες, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, στο να επεκτείνουν την παρουσία τους στην ομάδα μέχρι το τέλος των πλέι οφ, καθώς σήμερα ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι όμως εδώ και πολύ καιρό σε συζητήσεις με τον Άρη για τα νέα τους συμβόλαια, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” τους εξέφρασαν επίσημα την επιθυμία τους να συνεχίσουν στην ομάδα.

Μάλιστα, με τους δύο, υπήρξε λίγες μέρες πριν το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ και προφορική συμφωνία, καθώς τα είχαν βρει σε χρήματα και λεπτομέρειες συμβολαίων.

Ωστόσο, οι οικονομικές απαιτήσεις των παικτών διαφοροποιήθηκαν τα τελευταία 24ωρα κι έτσι παρατηρήθηκε εκ νέου διαφορά, με τις υπογραφές να “παγώνουν”.

Αυτό που συζητήθηκε, χθες, με τον Άγγελο Χαριστέα είναι να παραμείνουν για έναν ακόμα μήνα στην ομάδα και εν συνεχεία να συνεχιστούν οι συζητήσεις για τα νέα συμβόλαια.

Ωστόσο, αυτό που υποστηρίζεται στην Αλκμήνης είναι πως οι απαιτήσεις των παικτών είναι υψηλές, αυξήθηκαν αρκετά απ΄όσα είχαν συμφωνήσει αρχικά και δύσκολα στον Άρη να συμφωνήσουν σε αυτά τα χρήματα.

To Top