ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το “διπλό” στο Ηράκλειο, ένεση ψυχολογίας για την τελευταία εβδομάδα της χρονιάς!

Το πρωτάθλημα της Super League, ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή, σχεδόν 11 μήνες μετά την έναρξή του!

Σε μία χρονιά πρωτόγνωρη για όλες τις ομάδες, καθώς η διάρκειά της ξεπέρασε κατά πολύ κάθε άλλο στο παρελθόν, εξαιτίας του κορωνοϊού και της τρίμηνης σχεδόν διακοπής τον Μάρτιο, οι ομάδες μπαίνουν από σήμερα στην τελική ευθεία.

Το ίδιο και ο Άρης, που συμπλήρωσε στις 2 Ιουλίου, έναν χρόνο, από την έναρξη της καλοκαιρινής του προετοιμασίας για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μετά το “διπλό” το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο, ο Άρης μπαίνει με ψυχολογία σε αυτή την τελευταία εβδομάδα, όπου σειρά θα αντιμετωπίσει για την 9η και 10η αγωνιστική των πλέι οφ, την Τετάρτη (19:15) τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και την Κυριακή (20:00) τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας.

Oι παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ, παρότι αγωνίζονται συνεχώς ανά τρεις ημέρες, δίχως πολλές εναλλακτικές στον πάγκο, πρέπει να αντέξουν δύο ακόμα ματς, ώστε να τελειώσει η ομάδα με ψηλά το κεφάλι, αυτή την δύσκολη διαδικασία, η οποία έγινε πολύ πιο δύσκολη γι όλους όταν μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου και την αποχώρηση πολλών παικτών, το ρόστερ έγινε ελλιπές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αποστολές με 13 έως 15 μόνο ποδοσφαιριστές.

Μετά από τις συνεχόμενες ήττες στα πλέι οφ, τις βαριές εντός έδρας από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, οι παίκτες του Ένινγκ είχαν ανάγκη από μία επιτυχία που θα τους βοηθούσε σημαντικά στην ψυχολογία τους.

Αυτή ήρθε στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, νίκη η οποία χαρίζει την 5η θέση γοήτρου στον Άρη, καθώς μόνο με… θαύμα θα μπορέσουν οι Κρητικοί να καλύψουν την διαφορά των 5 βαθμών που τους χωρίζουν από τον Άρη, στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές.

To Top