ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρίχνει αυλαία στην Τούμπα ο Άρης, περιμένει ο Ένινγκ τα… νεότερα για τραυματίες και “Φέτφα”

Το χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ήδη… παρελθόν για τον Άρη, που αντιμετωπίζει σε λίγα 24ωρα ξανά, την Κυριακή, τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην 10η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διπλό το κακό χθες, καθώς εκτός από την ήττα, ο Άρης έχασε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τον Λίντσεϊ Ροζ που αποβλήθηκε αυστηρά από τον Βρέσκα, με τις επιλογές του Ένινγκ να μειώνονται ακόμα περισσότερο.

Ο Γάλλος θα μείνει εκτός και δημιουργεί έναν προβληματισμό για την άμυνα, ειδικά από τη στιγμή που ο Μιχάι Κόρχουτ δεν αγωνίστηκε χθες, λόγω του προβλήματός του στο γόνατο.

Από την άλλη, αρκετοί παίκτες της ομάδας παίζουν το τελευταίο διάστημα με ενοχλήσεις, ενώ για παράδειγμα ο Σόουζα κάνει υπεροπροσπάθεια, καθώς αγωνίζεται μετά από τραυματισμό, κι ενώ δεν είναι απολύτως έτοιμος, με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό για την υγεία του.

Παράλληλα, ανοιχτό είναι το θέμα του Γιάννη Φετφατζίδη. Ο διεθνής εξτρέμ παντρεύεται το Σάββατο, ωστόσο, αν και αρχικά υπήρχε η ενημέρωση πως την Κυριακή δεν θα αγωνιστεί, φαίνεται να υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει το αντίθετο.

Ο Μίχαελ Ένινγκ περιμένει τα νεότερα σε αυτά τα “μέτωπα” προκειμένου να μπορέσει να προετοιμάσει την ομάδα για το τελευταίο ματς της χρονιάς.

To Top