Φιάσκο και των διαιτητών, κινδυνεύουν με τιμωρία όσοι δεν είδαν τα μη θεωρημένα δελτία!

Με τιμωρία κινδυνεύουν οι διαιτητές των αγώνων του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (1/7), τον ΟΦΗ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό διότι δεν είδαν τα μη θεωρημένα δελτία υγείας!

Τα δελτία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ δεν ήταν θεωρημένα από τις 30 Ιουνίου, άρα ευθύνη που δεν το έγραψαν στο φύλλο αγώνα του κάθε ματς, έχουν ο 4ος, που ακόμα κι αν ο πρώτος ήταν ξένος, αυτός ήταν Έλληνας. Ευτυχώς, χθες, ο σχολαστικός Μακέλι, δεν επέτρεψε ουτε καν την υποψία να… κουκουλωθεί το θέμα.

Συγκεκριμένα, οι διαιτητές των αγώνων με ΑΕΚ (Μάρκο Ντι Μπέλο με τέταρτο τον Δημήτριο Καραντώνη / Ημαθίας), ΟΦΗ (Στέφανος Κουμπαράκης / Θράκης και τέταρτος ο Πέτρος Τσαγκαράκης / Χανίων), Παναθηναϊκό   (Νταμίρ Σκόμινα και τέταρτος ο Γιώργος Τάσσης / Ηπείρου) και Ολυμπιακό  (Ευάγγελος Μανούχος / Αργολίδας και Φώτιος Φωτιάδης Καστοριάςαναμένεται να τους απαγορευτεί να διευθύνουν ματς.

Ποια είναι η ποινή που προβλέπεται για τους διαιτητές; Σύμφωνα με το εδάφιο γ της τρίτης παραγράφου του Άρθρου 18 κινδυνεύουν με απαγόρευση διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον τρεις μήνες: «Σε περίπτωση παραβίασης των ως άνω ο διαιτητής τιμωρείται από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο με ποινή απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον 3 μήνες».

To Top