Η προ των πυλών ανάκληση του ban για Σιστόν και η “θηλιά” του Πορτίγια

Η χθεσινή ημέρα κατέγραψε ένα θετικό πλαίσιο εξελίξεων στο θέμα του ban για τον Άρη. Μετά την επίσημη ενημέρωση για ανάκληση των ban στις υποθέσεις Ούμπιδες, Μαγκνταλένα, ο Άρης έχει μπροστά του την προ των πυλών ανάκληση για Σιστόν και την “θηλιά” του Πορτίγια.

Χθες η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι τα ban των Χαβιέ Ουμπίδες και του εκπροσώπου του, Μαγκνταλένα, έχουν ανακληθεί από την FIFA, από την στιγμή που και οι δύο έχουν εξοφληθεί! Χθες αναμένεται να γίνει και με τον Σιστόν, καθώς ο Άρης έστειλε έγγραφο στην FIFA και γι αυτόν, διότι έχει καταβάλλει τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί μαζί του.

Πλέον, απομένει μόνο ο… σκληρός διαπραγματευτής Πορτίγια, έτσι ώστε ο Άρης να απαλλαγεί οριστικά από τις υποθέσεις αυτές. Η περίπτωση του Ισπανού αποτελεί “θηλιά” για τους κιτρινόμαυρους, μια και διατηρεί την σκληρή του στάση απαιτώντας 400.000 ευρώ στο… χέρι για να συμφωνήσει και να λυθεί το ban του Άρη.

Πρόκειται για ένα ποσό υπέρογκο και παράλογο, καθώς τα δεδουλευμένα του παίκτη υπολογίζονται στα 80.000 ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και ο Θόδωρος Καρυπίδης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, είναι αποφασισμένος μέχρι σήμερα να λυθεί το θέμα με οποιονδήποτε τρόπο, ούτως ώστε ο Άρης να απελευθερωθεί από τον βραχνά του ban και να προχωρήσει στις μεταγραφές του.

To Top