ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητείται λύση για Χατζισαφί

Οι υποχρεώσεις του Εχσάν Χατζισαφί στο Ιράν μέχρι τέλος Αυγούστου, δημιουργούν ανησυχία στον Άρη επειδή ο παίκτης θα πρέπει να χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η περίπτωση του Εχσάν Χατζισαφί είναι ιδιαίτερα προχωρημένη για τον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» εδώ και καιρό έχουν «τρέξει» τις επαφές και ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία με τον 30χρονο Ιρανό.

Πάντως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για τον ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να δώσει λύσεις τόσο στα χαφ όσο και ως αριστερό μπακ. Βλέπετε μέχρι τα τέλη Αυγούστου ο Χατζισαφί έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του στο Ιράν. Η Τράκτορ θα αγωνίζεται μέχρι τις 20/8. Τη στιγμή που ο Άρης ξεκινά προετοιμασία την Δευτέρα 10 Αυγούστου. Άρα αν ο Χατζισαφί μείνει να αγωνιστεί, αυτόματα θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς με τους «κιτρινόμαυρους».

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να ξεκουραστεί κιόλας. Διότι δε γίνεται ο 30χρονος να αγωνίζεται μέχρι 20 Αυγούστου και εν συνεχεία να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να αρχίσει προετοιμασία με τον Άρη!

Προφανώς λοιπόν και υπάρχει προβληματισμός για το θέμα. Αναζητείται ο τρόπος για να έρθει νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη ο ποδοσφαιριστής και να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω με άλλα παιχνίδια.

To Top