Καστίγιο στη διοίκηση: «Στο μυαλό μου μόνο ο Άρης»

Το θέμα του Νέρι Καστίγιο απασχόλησε σήμερα τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προκειμένου να δοθούν απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με την απόδοσή του, αλλά και το ενδιαφέρον από το Μεξικό για τη μεταγραφή του. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PRESSARIS…

Ο Νέρι Καστίγιο βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Κλεάνθης Βικελίδης, όχι για να… προπονηθεί (το είχε κάνει ρωτήματα), αλλά για συναντηθεί στα γραφεία της Αλκμήνης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Τα θέματα της συζήτησης που έγιναν ήταν δυο:

1. Η διοίκηση ζήτησε να πληροφορηθεί από τον ίδιο τον Καστίγιο, τις δικές του εξηγήσεις για την απόδοσή του, αλλά και ποια είναι η γνώμη του για την εικόνα που εμφανίζει η ομάδα ως τώρα, ζητώντας μάλιστα την άποψή του για το τι πρέπει να αλλάξει, ώστε να σταματήσει η αγωνιστική μετριότητα.

2. Το ενδιαφέρον της Πουέμπλα, ένα θέμα που «τροφοδότησαν» τα δημοσιεύματα από το Μεξικό και επιβεβαίωσε ο αδελφός και ατζέντης του Άλεξ Καστίγιο με δηλώσεις του. Ο Καστίγιο είπε ενώπιον της διοίκησης την σημερινή πραγματικότητα, όπως σας την περιέγραψε από τη στιγμή το PRESSARIS. Ποια είναι αυτή: «υπάρχει προφορικό ενδιαφέρον από την Μεξικάνικη ομάδα, το οποίο δεν έχει εκφραστεί ακόμη σε επίσημο επίπεδο…».

Στο τελευταίο κομμάτι το… ζουμί της ιστορία είναι ότι ο Καστίγιο τόνισε αυτό που είναι κοινό… μυστικό στους κίτρινους, αλλά και στο περιβάλλον του ίδιου, δηλαδή ότι: «Στο μυαλό μου είναι μόνο ο Άρης και να τηρήσω το συμβόλαιο μου. Ο Άρης είναι η πρώτη και βασική προτεραιότητα μου», λόγια που άφησαν ικανοποιημένα τα μέλη της διοίκησης, μια και όπως έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή θέση του Άρη είναι ότι θέλουν τον καλό Καστίγιο στην ομάδα και ειδικά ο Πρόμπιερζ έχει βάλει το δικό του… στοίχημα να τον «αναστήσει» αγωνιστικά.

Αυτή είναι σήμερα, όπως και… χθες η πραγματικότητα. Κανείς φυσικά δεν ξέρει ποια τροπή θα πάρουν τα πράγματα εφόσον τελικά το… «χρυσάφι» που έχει υποσχεθεί προφορικά η Πουέμπλα, «μεταφραστεί» σε επίσημη πρόταση.

Όπως διέρρεαν κύκλοι της ΠΑΕ, «η σημερινή συνάντηση της διοίκησης με τον Καστίγιο ήταν μόνο η αρχή και θα γίνουν συναντήσεις και με άλλους παίκτες».

Ο λόγος προφανής: να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους απέναντι στην ομάδα, πριν είναι αργά.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top