Στους «8» του πρωταθλήματος πυγμαχίας η Βαχανίδου

Το πρώτο βήμα για τη διάκριση έκανε η Γεωργία Βαχανίδου, που προκρίθηκε στους «8» του πανελλήνιου πρωταθλήματος πυγμαχίας, στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Αντίθετα, η πρωτοεμφανιζόμενη Χαρά Γιάντση, η οποία επίσης συμμετείχε στην κατηγορία των 60 κιλών, γνώρισε την ήττα και αποκλείστηκε.

Στη διοργάνωση, που ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει μέχρι αύριο, συμμετέχουν συνολικά 33 αθλήτριες, 16 εκ των οποίων στην κατηγορία όπου υπάρχει και η διπλή εκπροσώπηση του Άρη. Μάλιστα, οι δύο πυγμάχοι των «κίτρινων» έχουν την ένθερμη υποστήριξη του Συνδέσμου Super 3 Καβάλας, που ενισχύει τις εκπροσώπους του συλλόγου και σ’ αυτή τη διοργάνωση!

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, η Βαχανίδου νίκησε στο γύρο των «16» τη Χριστίνα Λιναρδάτου του Λεωνίδα Αθηνών με 14-8 στα σημεία, σ’ έναν αγώνα που έμοιαζε με πρόωρο τελικό, λόγω της εμπειρίας και των διακρίσεων που έχουν να επιδείξουν οι δύο πυγμάχοι.

Επόμενη αντίπαλος για την πρωταθλήτρια του Άρη θα είναι η Ιωάννα Ξυλούρη του Μίνωα Ηρακλείου, την οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα και με νίκη θα εξασφαλίσει ένα μετάλλιο.

Η Ξυλούρη κέρδισε χθες τη Χαρά Γιάντση, που στην πρώτη της εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά πλήρωσε την έλλειψη εμπειρίας. Είναι πάντως βέβαιο ότι την επόμενη φορά θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη για να διεκδικήσει τη διάκριση…

To Top