Παλαίμαχοι: “Κανένας Αρειανός δεν πρέπει να λείψει από αυτό το προσκλητήριο! Όλοι την Κυριακή στο γήπεδο!”

Και οι παλαίμαχοι στις επάλξεις για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης! Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Άρη καλεί όλους τους φιλάθλους και οπαδούς της ομάδας στο γήπεδο, τονίζοντας ότι η παρουσία όλων αποτελεί ύψιστη υποχρέωση!

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων: “Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Άρη απευθύνει έκκληση σε όλους τους φίλους και οπαδούς του Άρη να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και των ποδοσφαιριστών στον πολύ σημαντικό αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η παρουσία όλων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτελεί ύψιστη υποχρέωση, σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας του Άρη μας και η θερμή συμπαράσταση στους ποδοσφαιριστές μας θα σημάνει την επιβράβευση του απαράμιλλου ψυχικού σθένους που επέδειξαν στον νικηφόρο αγώνα της περασμένης Κυριακής και το κίνητρο να το επαναλάβουν.

Είναι απαραίτητη η νίκη στον Κυριακάτικο αγώνα και θα πρέπει γι΄αυτήν να συμβάλουν όλοι οι Αρειανοί, μέσα στο γήπεδο αλλά και από την κερκίδα. Με αισιοδοξία, με άκαμπτο φρόνημα, με χειροκρότημα, χωρίς μεμψιμοιρία και χωρίς επικίνδυνες ακρότητες.

Όσοι με έμπνευση και όραμα δημιούργησαν τον Σύλλογο και όσοι με αυτοθυσία τον υπηρέτησαν στα 99 χρόνια της ζωής του, απευθύνουν αυτό το προσκλητήριο, από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανένας Αρειανός.

Για να μπορέσουμε να γιορτάσουμε του χρόνου, με τον Άρη μας στη θέση που του αρμόζει, τη συμπλήρωση ενός αιώνα ιστορίας και προσφοράς, αθλητικής και κοινωνικής”.

 

To Top