To αντιποδόσφαιρο στα φόρτε του…

Καλή εβδομάδα σε όλους σας. Στο παρελθόν λοιπόν, ακόμα ένα περιπετειώδες Σαββατοκύριακο με πλούσια αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη, που συνδυάστηκε μάλιστα και με αρκετές επιτυχίες από αυτην την στήλη.

Παμε λοιπόν και σήμερα για το καθιερωμένο χαλάρωμα της Δευτέρας…

Αρχή γενομένης με την Σουηδικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Γκέφλε και της Αικ Στοκχόλμης . Από το κακό στο χειρότερο οι πρωτευουσιανοι που δεν έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης στις πρώτες τέσσερις αναμετρήσεις. Επιθετικά δυσκολεύονται υπερβολικά, αλλά και αμυντικά στέκονται σε πολλές περιπτώσεις άτυχοι. Ούτε οι γηπεδούχοι έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και περιμένουμε ένα κλειστό ματς με λίγα γκολ.

Συνεχίζουμε στο ντέρμπι ουραγών στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με την Θέλτα και την Σαραγόσα να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Εκατέρωθεν έχουν να κερδίσουν πανω απο δύο μήνες, με την επιθετική τους γραμμή να είναι με μια λεξη τραγική. Αμφότερες θα “κατεβούν” με πρώτιστο σκοπό να μην δεχτούν κάποιο τέρμα και από εκεί και πέρα… έχει ο Θεός! Πονοκεφαλιάζουν και οι δύο προπονητές καθώς υπάρχουν αρκετές απουσίες. Δεν βλέπω να γίνεται ανοικτό ματς και το under αποτελεί μια λογική επιλογή.

Τέλος περνάμε και από την Πρεμιερ λιγκ Σκωτίας, όπου σε ένα ματς αδιάφορο βαθμολογικά αναμετρούνται Χιμπέρνιαν και Αμπερντίν. Χωρίς κίνητρο θα παραταχθούν οι δύο ομάδες σε μια χρόνια που τελείωσε πρόωρα, καθώς και την παραμονή τους την κερδισαν αλλά βεβαίως δεν κατάφεραν να αναρριχηθούν στις προνομιούχες θέσεις. Οι τιμές τις ισοπαλίας που προσφέρονται είναι ανοιχτές και εμείς την προτιμούμε ασυζητητί!

 Προτεινουμε:

ΓΚΕΦΛΕ – ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΌΛΜΗΣ (UNDER)

ΘΕΛΤΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ (UNDER)

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΑΜΠΕΡΤΙΝ (Χ)

To Top