Αγκάνθο: «Είμαι περήφανος γιατί κοιτάξαμε μόνο τη δουλειά μας! Υπέφερε ο κόσμος μας, αλλά τώρα είναι χαρούμενος»

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη τη φετινή σεζόν με εννιά γκολ, Νταβίντ Αγκάνθο, μίλησε για τη χρονιά που πέρασε, λίγο πριν αναχωρήσει για την Ισπανία.

Αναλυτικά, μιλώντας στο «Arena 89,4» δήλωσε τα εξής:

Για το… βουνό που ανέβηκαν αυτοί και οι συμπαίκτες του και έφτασαν στη σωτηρία τους: “Όσο δύσκολο κι αν ήταν, το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε και ανηφορίσαμε με τους συμπαίκτες μας και φτάσαμε στην κορυφή”.

Για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του λόγω της τιμωρίας του: “Αυτό που με στεναχωρεί είναι η αδικία. Δεν μπορώ να είναι κάποιος άδικος μαζί μου. Δεν είναι δυνατόν να με έχουν τιμωρήσει για 7 αγωνιστικές, τη μία γιατί μου χρεώθηκε μια κάρτα που ποτέ δεν είδα και την άλλη για μια αποβολή που ήταν κατά εμού. Ελπίζω να το κοιτάξει η Λίγκα και να είναι δίκαιη μαζί μου”.

Για τα ειρωνικά σχολίασε βάρος του Άρη εξαιτίας των θετικών αποτελεσμάτων είπε : “Ο καθένας να κοιτάξει τη δουλειά του και την ομάδα που υποστηρίζει. Εμείς κοιτάξαμε τη δουλειά μας και είμαι πολύ περήφανος γι΄αυτήν”.

Για την φετινή σεζόν: “Έζησα αρκετές εμπειρίες, αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι γεμάτος. Πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα ώστε να είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί. Ελπίζω να πάμε καλύτερα του χρόνου”.

Για το αν έκανε φίλους στη Θεσσαλονίκη και τον κόσμο του Άρη: “Φυσικά! Έκανα κάποιους φίλους εδώ πέρα. Ο κόσμος παρείχε πολύ μεγάλη στήριξη σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Υπέφερε πάρα πολύ, στο τέλος τους δώσαμε όμως μια χαρά κι ας μην αναλογεί αυτό στο μέγεθος της ομάδας”.

Για το αν έχει να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους των “κίτρινων”: “Δεν έχω να στείλω κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα. Θέλω απλώς να τους ευχαριστήσω πολύ για την μεγάλη στήριξη. Γνωρίζω πολύ καλά πως υποφέρανε πολύ. Αλλά νομίζω είναι χαρούμενοι που καταφέραμε και σώσαμε τη χρονιά, αλλά ξέρουν πως υπήρχαν πολλές δυσκολίες. Εύχομαι του χρόνου να είναι καλύτερα τα πράγματα. Ξέρουμε πως υπάρχουν ομάδες με περισσότερα λεφτά, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί”.

To Top