Παπαζαχαρίας στο PRESSARIS: «Βγάλαμε συναίσθημα, ο Άρης έμεινε με το σπαθί του»! (photo)

Το αίσθημα της ανακούφισης διακατέχει τον ψυχισμό όλων αυτών που ο Άρης αποτελεί τρόπο ζωής. Κάτι σαν σημείο αναφοράς στην καθημερινότητα τους.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Οι αγωνίες και ο προβληματισμός που διακατείχαν κάθε φίλο του συλλόγου, ήταν ανάλογος, ίσως κι ακόμα μεγαλύτερος για τους ποδοσφαιριστές που έζησαν μια επίπονη σεζόν. Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, ένας από την παλιά φουρνιά γνωστός για τα θερμά του αισθήματα για τον σύλλογο και αρχηγός του φετινού Άρη, δίνει το στίγμα μιλώντας στο PRESSARIS για τα όσα βίωσαν οι ποδοσφαιριστές κυρίως τον τελευταίο μήνα.

Ήταν μια δύσκολη και αγχωτική χρονιά για όλους. Τώρα μπορούμε να πούμε τέλος καλό όλα καλά…

«Το κυριότερο είναι ότι υπάρχει αύριο για την ομάδα. Καταφέραμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο, αν και δεν αρμόζει στον Άρη να πανηγυρίζει την παραμονή του στην κατηγορία. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν δύσκολα φέτος, αλλά τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι που κρατήσαμε όρθια την ομάδα».

Μετά την ισοπαλία με τον Πανθρακικό ποιες ήταν σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό σας;

«Ήμασταν πραγματικά πολύ προβληματισμένοι από την εξέλιξη του αγώνα. Εκείνες τις μέρες βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια συμφωνώντας πως πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά για να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που απαιτούνταν. Υποσχεθήκαμε να εξαντλήσουμε όλες μας τις δυνάμεις, να δώσουμε το 100% και τα καταφέραμε στο τέλος».

Στον αγώνα με τον Ατρόμητο σας βγήκε το συναίσθημα για την ομάδα. Η εικόνα αυτή έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

«Μας βγήκε αυθόρμητα. Ο Άρης αδικήθηκε φέτος περισσότερο από κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα. Η αποβολή του Αγκάνθο ήταν μια ακόμα περίπτωση αδικίας με αποτέλεσμα να μας βγουν αυτά τα συναισθήματα. Γίναμε όλοι μια γροθιά, παίζαμε το μέλλον της ομάδας μας. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ήταν κάτι επιβεβλημένο».

Τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από την επόμενη χρονιά; 

«Το πρώτο και κυριότερο είναι να βρει ο σύλλογος μια σταθερή διοίκηση. Μια διοίκηση που θα μπορέσει να επιβάλει την ηρεμία και να «τρέξει» την ομάδα αγωνιστικά και διοικητικά με επιτυχία. Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθεί η λύση για να λειτουργήσουν όλοι κάτω από άλλες συνθήκες. Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά».

Κάποιοι διαλαλούν ότι ο Άρης ευνοήθηκε για διάφορους λόγους. Ότι έκανε ένα σερί και απέσπασε τους βαθμούς που χρειαζόταν δίχως να το αξίζει. Ποια ήταν η απάντηση που θα τους έδινες;

«Έχω να τους πως ό,τι καταφέραμε το καταφέραμε πανάξια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Άρης κέρδισε την παραμονή του παίζοντας ποδόσφαιρο. Έχουμε ακούσει κατά καιρούς διαφορά, αλλά αυτά δεν μας αγγίζουν. Όπως όλοι γνωρίζουν στην Ελλάδα, η ομάδα έχει υποστεί κυρώσεις που της στοίχησαν βαθμολογικά με τραγικές συνέπειες. Έχασε την κατηγορία και την Ευρώπη από τιμωρίες. Κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για οτιδήποτε. Ειδικά φέτος».

 

 

To Top