Το κλάμα που έγινε κορνίζα και η ομάδα στο facebook

Η εικόνα του Παπαζαχαρία να ξεσπάει στα κλάματα μετά την αποβολή του Αγκάνθο στον αγώνα με τον Ατρόμητο σημάδεψε την αντεπίθεση του Άρη.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ο αρχηγός των κίτρινων μιλώντας σε αθηναϊκή εφημερίδα παραδέχθηκε ότι θα… κορνιζάρει τη φωτογραφία αυτή στο σπίτι του, ενώ ήδη υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας! Παράλληλα μίλησε και για την ομάδα στο facebook.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη Sportday:

Η φωτογραφία με το κλάμα στο Περιστέρι κοσμεί κάποιο τοίχο στο σπίτι σου;

«Θα γίνει σίγουρα αυτό. Είναι κάτι που θα μείνει χαραγμένο στην καρδιά και στο μυαλό μου κι όλες οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ».

Ήδη πάντως κοσμεί τα αποδυτήρια στο Ρύσιο;

«Όντως την έβαλε ο πρόεδρος για να θυμόμαστε τι περάσαμε φέτος και να μην τα ξαναπεράσουμε».

Έπειτα από μια τέτοια έντονη χρονιά, ο Παπαζαχαρίας έχει αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη; Λήγει και το συμβόλαιό σου…

«Θα πω ότι η ομάδα χρειάζεται διοικητική ηρεμία και οικονομική σταθερότητα. Με τη βοήθεια του απίστευτου κόσμου και ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα ελπίζω να βρεθεί λύση. Θα συζητήσω με τη διοίκηση, αν με φωνάξει κι αναλόγως θα αποφασίσω».

Θα ήθελες να μείνεις; Στο τέλος, μέχρι και γκρουπάκι στο facebook έγινες.

«Ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει. Είτε μείνω στην ομάδα είτε φύγω, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχω το κεφάλι ψηλά και δεν θα κουβαλάω τη ρετσινιά ότι όταν ήμουν αρχηγός, έπεσε η ομάδα. Έπειτα από αυτά που περάσαμε φέτος δεν κρύβω ότι θα ήθελα να μείνω. Αρκεί να με θέλουν και να υπάρξει αυτή η σταθερότητα που ανέφερα».

To Top