ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα ρέστα του για τον Καμαρά, στην λίστα και άλλες πιο… ρεαλιστικές λύσεις

Με την αναμενόμενη έλευση του Αρίμπας, την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εντιαγιέ, ο Άρης δρομολογεί την απόκτηση ενός επιθετικού, υπόθεση που αποτελεί κομβικής σημασίας, την στιγμή που θέλει να δώσει χρόνο στον Κώστα Μήτρογλου για να επιστρέψει δριμύτερος στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άρης θα παίξει τα ρέστα του για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Πρόκειται για τον 26χρονο Γάλλο στράικερ της Φούλαμ, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Θόδωρου Καρυπίδη. Οι δύο πλευρές φαίνεται να μην έχουν κλείσει τον δίαυλο επικοινωνίας, τη στιγμή που δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να δει με ποιον τρόπο μπορεί να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έχουμε επισημάνει το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Καμαρά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Άρης μέσω του Καρυπίδη θέλει να κάνει την οικονομική υπέρβαση για την απόκτηση φορ με τον 26χρονο επιθετικό να είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα, υπάρχουν στην λίστα και άλλες πιο ρεαλιστικές λύσεις, εφόσον ο χρόνος “ξοδεύεται”. Υπάρχουν περιπτώσεις επιθετικών που απασχόλησαν πριν προκύψει ο Καμαρά, προφανώς υπάρχουν κι αυτές που δούλευε παράλληλα με αυτή του 26χρονου επιθετικού. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν αποκτηθεί φορ στο διάστημα μεταξύ των αγώνων με την Αστάνα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

To Top