Παίρνει το… όπλο του, ζήτησε φιλικό

Τα κεφάλια μέσα… Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ άφησε την ομάδα να ηρεμήσει και να αποφορτιστεί για μια μέρα, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται από την Τρίτη να πάρει το… όπλο του. Ο Πολωνός προπονητής ετοιμάζεται να εφαρμόσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο νέος προπονητής των κίτρινων θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στο Νέο Ρύσιο, προκειμένου να ξεκινήσουν μαζί ένα πρόγραμμα ιδιαιτέρως επίπονο, όπως αναμένεται με σκληρές προπονήσεις και πολύ τρέξιμο.

Στόχος του να κερδηθεί το χαμένο έδαφος, να εφαρμόσει κάποιες από τις δικές του σκέψεις στο χορτάρι και φυσικά να… γνωριστεί με όλους. Όπως είναι γνωστό ο Πρόμπιερζ ήρθε το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη και σε λιγότερο από 24 ώρες κοουτσάριζε την ομάδα στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, χωρίς καλά, καλά να γνωρίζει τα ονόματα των παικτών του!

Παράλληλα, για διευκολυνθεί το έργο του αποφάσισε οι προπονήσεις να διεξάγονται καθημερινά σε δύο γκρουπ, ούτως ώστε να διευκολυνθεί η δουλειά που θα γίνει.

Στο ένα γκρουπ θα μετέχουν οι λεγόμενοι βασικοί και στο άλλο οι υπόλοιποι, μαζί με τους νεαρούς συν τους τραυματίες. Ο Πρόμπιερζ ξεκαθάρισε πάντως πως οι θέσεις δεν είναι «κλειδωμένες» και πως αναλόγως με την πορεία και την εξέλιξη του καθενός η πόρτα των βασικών θα ανοίγει και θα κλείνει συχνά.

Μέσα στην εβδομάδα εξάλλου θα πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή ενός φιλικού που έχει ζητήσει ο νέος προπονητής, προκειμένου να δοκιμάσει κάποια πράγματα, αλλά κυρίως για να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του…

To Top