ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η χημεία των Αμερικανών του Άρη από το… παρελθόν

Η χημεία των παικτών μέσα σε μια ομάδα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και ο Άρης… ηθελημένα ή μη έχει χτίσει από νωρίς σε αυτό το κομμάτι με τις μεταγραφές των Αμερικανών.

Μέχρι σήμερα ο Άρης έχει φτάσει σε συμφωνία για τη νέα σεζόν με πέντε Αμερικανούς με δύο ζευγάρια εξ αυτών να γνωρίζονται από το πρόσφατο παρελθόν.

Ο Σακούρ Τζούιστον, ο οποίος αποτελεί τον πέμπτο χρονικά Αμερικανό που συμφώνησε με τους «κιτρινόμαυρους», υπήρξε συμπαίκτης για μερικά παιχνίδια με τον Άντονι Κάουαν Τζούνιορ πέρσι στους Μέμφις Χαστλ (θυγατρική των Μέμφις Γκρίζλις) στην G-League.

Επίσης και ο Τζαρόν Κάμπερλαντ γνωρίζεται από τα σχολικά του χρόνια με τον Ζίριους Γουίλιαμς. Αμφότεροι μεγάλωσαν στο Οχάιο (Γουίμινγκτον ο Κάμπερλαντ, Γουέιν ο Γουίλιαμς), όπου και έπαιξαν αντίπαλοι.

Το στοιχείο της γνωριμίας των τεσσάρων Αμερικανών μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στο πιο γρήγορο δέσιμο με την ομάδα, ενώ φυσικά ο πέμπτος της… παρέας, ο Ολιβιέ Χάνλαν γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα μετά από δύο σερί σεζόν στον Ηρακλή.

To Top