Στην τελική ευθεία τα θέματα νέου προπονητή και τεχνικού συμβούλου

Από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου η διοίκηση Ηλιάδη έχει και τυπικά στα χέρια της τα ηνία του συλλόγου. Μια σειρά από θέματα «τρέχουν». Άμεσης προτεραιότητας, φυσικά το θέμα προπονητή και αυτό του τεχνικού διευθυντή. Αναμένονται άμεσα αποφάσεις.

Το μήνυμα που έστειλε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν σαφές και ξεκάθαρο. «Δεν περισσεύει ούτε ένα λεπτό δουλειάς, καθώς η ομάδα έχει πολλά ανοικτά “μέτωπα”. Ο καθένας στον τομέα του θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία παράλληλα θα μπει στον δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης».

Για την οικονομική εξυγίανση υπάρχει μια σειρά επαφών με νομικούς, μάνατζερ και παίκτες. Για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας το πρώτο βήμα είναι να κλείσει ο νέος προπονητής και ο νέος τεχνικός σύμβουλος, ώστε να σηκώσουν αυτοί το βάρος αυτό.

Οι εξελίξεις λογικά θα «τρέξουν» από σήμερα. Χθες συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο διοικητικό συμβούλιο με τη μορφή που θα έχει κι επίσημα. Αυτό θα αποφασίσει για τις εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Σούλη Παπαδόπουλο θα ανοίξει τον δρόμο των εξελίξεων. Το όνομα του Γιάννη Χατζηνικολάου είναι ψηλά στην λίστα για τη διαδοχή. Από κει και πέρα, ανοιχτό είναι και το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Η στελέχωση των δυο αυτών κομβικών θέσεων θα αποτελέσει την αφετηρία για τις επόμενες κινήσεις που θα καθορίσουν την μορφή της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο.

To Top