Φραγκιάς: “Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε”

Δηλώσεις στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ έκανε ο Βασίλης Φραγκιάς και ο Σκότι Χόπσον αναφορικά με τον αγώνα του Κολοσσού στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη. Θέμα… συζήτησης και των δύο οι άδειες κερκίδες του Παλέ!

Ο τεχνικός του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς υπογράμμισε πως “πάμε να παίξουμε στη Θεσσαλονίκη, σεβόμενοι τον Άρη και σαν όνομα και σαν έμψυχο δυναμικό. Είναι από τα παιχνίδια, στα οποία η ομάδα μας δεν έχει κάτι να χάσει. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι καινούργια ομάδα, με ικανούς παίκτες, καλούς Αμερικανούς και καλό προπονητή. Το ερωτηματικό είναι το κατά πόσο οι άδειες κερκίδες θα επηρεάσουν τις ομάδες. Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη μας επί του Πανιωνίου και θα παίξουμε για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σίγουρα δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι 100%, αλλά πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τον Άρη. Το δικό μας σημείο αναφοράς είναι να είμαστε δυνατοί στην άμυνα. Στην επίθεση έχουμε ταλέντο. Δουλεύουμε στην άμυνα για να σταματήσουμε τα ατού του Άρη, τα οποία είναι αρκετά”.

Ο Σκότι Χόπσον από την πλευρά του επεσήμανε ότι “είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως θα είναι όλα μακριά από την έδρα μας. Ο Άρης είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και έκανε καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό. Εμείς δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο, αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε καλή άμυνα, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα”.

To Top