ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γυρίζει τον… διακόπτη, επιστροφή στο γήπεδο, επιστρέφει ο Εντιαγέ, περιμένει Σούτνγκρεν

Γυρίζει τον… διακόπτη, επιστροφή στο γήπεδο, επιστρέφει ο Εντιαγέ, περιμένει Σούτνγκρεν ο Άρης ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη και από σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Το θετικό για τον Άκη Μάντζιο είναι ότι στο παιχνίδι με την πειραϊκή ομάδα επιστρέφει ο Μπαντού Εντιαγέ, που εξέτισε την ποινή του, ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον συγκεκριμένο αγώνα.

Παράλληλα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός μπακ αποχώρησε στο 26ο λεπτό από την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και όλοι περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του.

Ο δεξιός μπακ του Άρη θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα δώσει σε ένα δεκαήμερο τέσσερα σημαντικά παιχνίδια, τα τρία μάλιστα εκτός έδρας, κόντρα σε Ολυμπιακό, ΟΦΗ (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) και Ιωνικό, μέχρι τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η παρουσία του Σούντγκρεν είναι καταλυτική διότι διανύει μία εξαιρετική σεζόν. Έτσι λοιπόν δεν θέλει να σκέφτεται ο Άκης Μάντζιος ότι μπορεί να στερηθεί των υπηρεσιών του σε κάποιο από τα παραπάνω ματς.

Λογικά η σημερινή μέρα θα δώσει την ευκαιρία ώστε να  ξεκαθαρίσει το θέμα του Σουηδού.

To Top