ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζοάο Κλάους έρχεται να… ξεκλειδώσει τον Καμαρά και να “ξορκίσει” τη δυστοκία!

Ο Άρης αγνοεί τον εύκολο δρόμο για το γκολ, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ήρθε το καλοκαίρι, αλλά αποδείχθηκε επί της ουσίας, όχι ο καθαρόαιμος φορ, αλλά ένας δυναμικός περιφερειακός επιθετικός και ο Ζοάο Κλάους έρχεται για να τον… απελευθερώσει και να “ξορκίσει” τη δυστοκία.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφτιαξε το όνομά του με τη φανέλα της Λασκ Λιντς στο αυστριακό Πρωτάθλημα, καθώς σε 61 αγώνες σημείωσε 24 γκολ, ενώ είχε προηγηθεί η θητεία του στη Φινλανδία με την Ελσίνκι, όπου σε 42 παιχνίδια σκόραρε πάλι 24 φορές! Συνολικά με τη Σταντάρ έχει μετρήσει 47 συμμετοχές, με εννιά γκολ και δέκα ασίστ.

Ο υψηλόσωμος Βραζιλιάνος (1.90μ.) αγωνίζεται στη θέση του φορ και ουσιαστικά ο Άρης τον αποκτά με σκοπό να παίξει είτε μόνος, είτε μπροστά, είτε δίπλα στον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Αναμένεται να “ξεκλειδώσει” τον Μαυριτανό και να επιτρέψει στον Άκη Μάντζιο να τον αξιοποιήσει στη μεσοεπιθετική τριάδα, παίζοντας και ένα “καθαρό” 4-4-2.

Αυτό είναι το σκεπτικό που έγειρε την πλάστιγγα για να προχωρήσουν οι επαφές με τον 24χρονο Βραζιλιάνο και απομένει, εφόσον πέσουν οι υπογραφές να φανεί αυτό στην πράξη.

To Top