ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με ελλείψεις απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εξ αναβολής αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 07/02 στις 17:00, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, στη σκιά της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

«Οι “κιτρινόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό με αρκετές ελλείψεις. Ο Τζέιμς Κέλι αναχώρησε για τις ΗΠΑ λόγω του σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που αντμετωπίζει και θα απουσιάσει. Απών θα είναι και ο Στέλιος Πουλιανίτης, λόγω της ασθένειας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, ενώ ήδη εκτός “μάχης” βρίσκονται οι Σταύρος Σχίζας και Γιάννης Σιδηροηλίας.

Η προπόνηση της Κυριακής (06/02) πραγματοποιήθηκε με οκτώ παίκτες, αφού εκτός έμεινε, επίσης λόγω ασθένειας, και ο Κυριάκος Πετανίδης, ο οποίος αναμένεται να δώσει το «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ οι δύο ομάδες θα κάνουν προθέρμανση με t-shirts τα οποία θα αναγράφουν τις τελευταίες λέξεις του Άλκη, “Μη με χτυπάτε άλλο”. Η ίδια φράση θα προβάλλεται και από τις ηλεκτρονικές πινακίδες του “Nick Galis Hall”.

Στο 19ο λεπτό ο αγώνας θα διακοπεί, ώστε ΑΡΗΣ και Ολυμπιακός να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της ομάδας μας» αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

To Top