Χαλκιδική: Άγριο ξύλο και τραυματίες σε ποδοσφαιρικό αγώνα (video)

Επεισόδια σημειώθηκαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στη Χαλκιδική το μεσημέρι του Σαββάτου.

Περίπου στις 3 το μεσημέρι και ενώ ήταν σε εξέλιξη η αναμέτρηση Άρης Κασσανδρείας – Ανθεμούς Γαλάτιστας στο δημοτικό στάδιο Κασσανδρείας μία απόφαση οδήγησε σε αψιμαχίες μεταξύ παικτών και παραγόντων των δύο ομάδων περίπου στο 70’ λεπτό του αγώνα.

Σύμφωνα με την metrosport.gr, oι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 48΄ με τον Νίκο Λαδόπουλο, υπό τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για οφσάιντ. Στο 75΄, όταν η Κασσάνδρα ζήτησε πέναλτι κι ο διαιτητής Μπισούκης «κιτρίνισε» τον επιθετικό για «θέατρο» ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, ακολούθησε προσωρινή διακοπή με μαζικές διαμαρτυρίες από παίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων και στη συνέχεια εισήλθαν φίλαθλοι και ξυλοκόπησαν τον προπονητή της Γαλάτιστας, Γιάννη Κάρτα.

Στο πανδαιμόνιο που κράτησε για μερικά λεπτά τραυματίστηκε και ο ποδοσφαιριστής Φώτης Ρίτσα της Κασσάνδρας, ενώ χτυπήθηκαν κι άλλοι παίκτες εκατέρωθεν. Προπονητής και παίκτης μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πολυγύρου για προληπτικές εξετάσεις.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τραυματίες κατέθεσαν στην Αστυνομία ωστόσο δεν υπέδειξαν τα άτομα που τους επιτέθηκαν.

Σχηματίσθηκε δικογραφία αυτεπάγγελτα από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας για νομοθεσία περί αθλητισμού.

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη του αγώνα δεν ζητήθηκε αστυνομική παρουσία. Οι διαιτητές δεν ενεπλάκησαν στο συμβάν και αποχώρησαν με ασφάλεια από το γήπεδο.

Από την πλευρά των φιλοξενουμένων, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Σουάνης τόνισε: «Ήταν μια παράνοια αυτό που έγινε, δεχθήκαμε επίθεση από αγνώστους, σε κάποια στιγμή έβλεπα μόνο ανθρώπους με άγνωστα μπουφάν γύρω μου. Πραγματικά είναι ντροπή αυτό που συνέβη».

Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως πριν από τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

To Top