ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βαρβούνης: «Κάτι πρέπει να αλλάξει πολύ γρήγορα»

Ο Άρης υποδέχεται τη Δευτέρα (07/02, 17:00) τον Ολυμπιακό, όμως εύλογα κάθε αθλητική δραστηριότητα περνά σε δεύτερη μοίρα μετά από τη στυγνή δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Δημήτρης Βαρβούνης, έστειλε το δικό του μήνυμα, με αφορμή το τραγικό συμβάν.

«Είναι πολύ σημαντικό καμιά φορά να καταλαβαίνουμε πού πρέπει να δίνουμε την προσοχή μας. Αυτήν τη φορά η προσοχή μας είναι στο παιδί που έφυγε από τη ζωή, τον Άλκη. Είναι σημαντικό να αλλάξει κάτι πολύ γρήγορα, είτε αυτό λέγεται κοινωνία, είτε αθλητισμός και είναι μονόδρομος αυτό να ξεκινήσει από την παιδεία. Είτε αναφερόμαστε στο σπίτι και την οικογένειά μας, είτε στο σχολείο, τους δασκάλους μας, είτε σε προπονητές, φίλους και γενικά όποιον μπορεί να επηρεάσει και να διαμορφώσει τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου.

Ο αθλητισμός ενώνει. Είναι ζωή και υγεία. Και πρέπει να το διαφυλάξουμε όλοι μας σαν να είναι το χρυσάφι της ζωής μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Θα ήθελα να τελειώσω με μία ευχή, αυτό να είναι το τελευταίο γεγονός το οποίο στιγματίζει την κοινωνία μας, είτε αθλητική, είτε ανθρώπινη. Ένα μεγάλο «όχι» σε οποιαδήποτε μορφή βίας», τόνισε ο Έλληνας προπονητής.

Αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση, όπου ο Άρης θα παρουσιαστεί με πολλές ελλείψεις, ο Δημήτρης Βαρβούνης δήλωσε:

«Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό περνά σε δεύτερη μοίρα, παρόλα αυτά πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά. Ήταν μία εβδομάδα με ιδιαιτερότητες και πολλές απουσίες, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω θεμάτων υγείας, είτε για προσωπικούς λόγους. Παρόλα αυτά, έχουμε υποχρέωση να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να παλέψουμε, είτε παίζουμε με την πρώτη ομάδα, είτε με την τελευταία.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που τρέχει στον αιφνιδιασμό, πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Πρέπει να περιορίσουμε τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που παίρνει. Είτε 12, είτε 8 παίκτες, μαζί με τον κόσμο μας θα παλέψουμε για 40 λεπτά».

To Top