Στην άκρη το Eurocup, έχει αγώνα αύριο

Όλα ωραία και καλά με την κλήρωση του Γιούροκαπ, όμως ο Άρης έχει παιχνίδι αύριο (19.00) και μάλιστα νοκ άουτ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι θεωρητικά καλύτερη ομάδα και να έχει περισσότερες λύσεις, όμως οι κίτρινοι είναι εδώ και θα φωνάξουν αύριο “παρών” για να διεκδικήσουν όλες τις πιθανότητες νίκης που έχουν.

Σαφώς και το άδειο Αλεξάνδρειο παίζει ιδιαίτερο ρόλο, αφού η απουσία των φιλάθλων θα στερήσει από τους παίκτες την όποια ώθηση παίρνουν από τις γεμάτες κερκίδες.

Ο Άρης καλείται αν μη τι άλλο να φανεί ανταγωνιστικός, όσο αυτό είναι δυνατόν και να αφήσει στην άκρη το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στα τελευταία τρία φιλικά. Αυτό περιμένει και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ντομινίκ Τζέιμς και τον Ματέι Κρούσιτς, παρότι μετρούν ελάχιστες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Το θετικό είναι πως αμφότεροι έδειξαν ότι είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και άρα το μόνο που μένει είναι η προσαρμογή τους στην φιλοσοφία της ομάδας.

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με την απογευματινή προπόνηση με τον Αλεξανδρή να μην έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους στην διάθεσή του.

To Top