Ντιναμό Κιέβου: Προγραμμάτισε δυνατά φιλικά για να μαζέψει έσοδα

Οι αθλητικές δραστηριότητες στην Ουκρανία μπορεί να έχουν διακοπεί εδώ και καιρό λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που συνεχίζει να βασανίζει τον λαό της χώρας, ωστόσο η ομάδα της Ντιναμό Κιέβου βρήκε τον τρόπο να παίξει ποδόσφαιρο, ανακοινώνοντας πως θα δώσει μερικές πολύ δυνατές φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου.

Όπως ανακοίνωσε ο ουκρανικός σύλλογος, θα παίξει φιλικά με μερικούς εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε ανθρώπους που έχουν βιώσεις τις τραγικές συνέπειες του πολέμου. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα συνοδευτούν από το μήνυμα «Παιχνίδι για την ειρήνη! Σταματήστε τον πόλεμο!».

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρει πως μέσα στο επόμενο δίμηνο θα αντιμετωπίσει Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Στεάουα Βουκουρεστίου, Λέγκια Βαρσοβίας, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Μπενφίκα, Άγιαξ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Βασιλεία.

Η Ντιναμό θα μεταβεί στη Ρουμανία και το Βουκουρέστι τις επόμενες μέρες, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει μία μικρή προετοιμασία, παρά το γεγονός ότι παραμένει άγνωστο το πότε θα ξαναπαίξει επίσημο ματς.

To Top