ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαμαρτυρία στην UEFA! Προσχηματική συγγνώμη από Ντιναμό και νέες προκλήσεις: “Αξιολύπητες προβοκάτσιες πίσω στην Ελλάδα” (photo)

Προσχηματική συγγνώμη από Ντιναμό και νέες προκλήσεις: “Αξιολύπητες προβοκάτσιες πίσω στην Ελλάδα”…

Η Ντιναμό τραβάει το σχοινί. Δεν έφταναν οι προκλητικές χειρονομίες, έκανε ένα ποστάρισμα πριν λίγο που έλεγε: “Αξιολύπητες προβοκάτσιες πίσω στην Ελλάδα”.

Νωρίτερα, σχετικά με τις χειρονομίες των παικτών του, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου παραδέχτηκε πως δεν ήταν σωστές και χαρακτήρισε απαράδεκτη την αντίδραση του πορτιέρο της Ντιναμό, που έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Να σημειωθεί ότι ο Ρουμάνος προς το τέλος της συνέντευξης Τύπου ρωτήθηκε – το γραφείο Τύπου των Ουκρανών στην αρχή δεν ήθελε να απαντήσει – για τις προκλητικές αντιδράσεις των παικτών του, αποδίδοντας αυτό το γεγονός στο πανό του πρώτου αγώνα για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν. Ωστόσο δεν το δικαιολόγησε και είπε ότι η στάση των παικτών του ήταν απαράδεκτη, ζητώντας συγνώμη. Ξεκάθαρα προσχηματική…

Mετά το ματς, οι άνθρωποι του Άρη ήταν εκνευρισμένοι με την συμπεριφορά των Ουκρανών. Ο Θόδωρος Καρυπίδης πήγε στα αποδυτήρια, διαμαρτυρήθηκε έντονα σε ανθρώπους της UEFA για τους πανηγυρισμούς από πλευράς Ντιναμό και τις χειρονομίες των παικτών της.

To Top