ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aπολογιστική συνέντευξη τύπου, Καρυπίδη-Χαριστέα, με ενδεχόμενες… αποκαλύψεις! (live streaming)

Ο Άρης ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και σήμερα οι Θοδωρής Καρυπίδης-Άγγελος Χαριστέας θα παραχωρήσουν απολογιστική συνέντευξη τύπου, στις 3 το μεσημέρι.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης: “Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης και o Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Άγγελος Χαριστέας, θα παραχωρήσουν αύριο, Τρίτη (04/08), στις 15:00, απολογιστική συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το επίσημο κανάλι της ομάδας μας, ARIS FC TV, στο Youtube, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει ο κόσμος του ΑΡΗ”.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα θα ειπωθούν για το ζήτημα των ban, τις ευθύνες και τα όσα “εμπόδια” προέκυψαν στον δρόμο του Άρη. Σε αυτό το θέμα, μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Άρης είχε δεσμευτεί για… αποκαλύψεις!

Από την άλλη, εξίσου σημαντικό το πλάνο της “επόμενης μέρας”, στο αγωνιστικό σκέλος. Ανανεώσεις, μεταγραφές και στόχοι για την επόμενη σεζόν.

Επί της ουσίας, πρόκειται για μία συνέντευξη τύπου, όπου τα ερωτήματα θα είναι πολλά και σίγουρα οι απαντήσεις θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε εδώ σε live streaming την συνέντευξη τύπου:

To Top