ΜΠΑΣΚΕΤ

Adidas Next Generation Tournament: Στο Ντουμπάι ο Άρης για το μεγάλο τουρνουά της Euroleague

 

Ο Άρης είναι έτοιμος για να ζήσει μία μεγάλη στιγμή. Η αναπτυξιακή ομάδα μπάσκετ του συλλόγου θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο αναπτυξιακό τουρνουά της Euroleague, «Adidas Next Generation Tournament».

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (20/03) για το Ντουμπάι, όπου η ομάδα του Ανδρέα Κεσαπίδη θα αγωνιστεί απέναντι στην «αφρόκρεμα» των ομάδων της Euroleague, του EuroCup και της χώρας που φιλοξενεί τον όμιλο.

Ο Άρης θα συμμετάσχει στους αγώνες του Ντουμπάι, από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου, με τους Ζαλγκίρις Κάουνας, Ουλμ, Βιλερμπάν, Βαλένθια, Βίρτους Μπολόνια και την επίλεκτη ομάδα από το Ντουμπάι, ενώ οικοδέσποινα είναι η ακαδημία μπάσκετ του Ντουμπάι.

Οι οκτώ ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους. Ο Άρης, στο Γκρουπ Α’ θα αγωνιστεί κόντρα στην Ακαδημία του Ντουμπάι (Falcons Academy), τη Βιλερμπάν και την Ουλμ. Συγκεκριμένα, στις 22 Μαρτίου θα δώσει διπλό αγώνα, στις 11:15 απέναντι στην Ουλμ και στις 20:15 με τη Falcons Academy, ενώ στις 23 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν (13:30).

Στη συνέχεια οι δύο όμιλοι του Ντουμπάι θα «σταυρώσουν» μεταξύ τους και η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφαία θέση, θα πάρει το «εισιτήριο» για το Final 4, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, μαζί μ’ αυτό της Ευρωλίγκας.

To Top