ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FIFA, CAS και… μνημόνιο οι τρεις δρόμοι του Άρη για μεταγραφές και Ευρώπη!

FIFA, CAS και μνημόνιο είναι οι τρεις δρόμοι για τον Άρη, προκειμένου να κάνει και πάλι μεταγραφές, αλλά και να διασφαλίσει την συμμετοχή του στην Ευρώπη!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Σε εξέλιξη είναι η υπόθεση της άρσης του μπαν από την FIFA, μετά την κατάθεση των υπομνημάτων Άρη και ΕΠΟ την περασμένη Δευτέρα, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, το οποίο έχει εξελιχθεί σε κακόγουστη φάρσα.

Στην Αλκμήνης έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα υπάρχει λύση μέσω του πρώτου… δρόμου που είναι η αναστολή της τιμωρίας, με την FIFA να κατανοεί ότι πρόκειται για δυο διαφορετικά νομικά πρόσωπα και η νυν ΠΑΕ Άρης δεν έχει καμία εμπλοκή ή υποχρέωση  για τις οφειλές της ποδοσφαιρικής εταιρίας που βρίσκεται ήδη υπό εκκαθάριση.

Από κει και πέρα, υπάρχει ο δεύτερος δρόμος του CAS. Σύμφωνα με όλα όσα τονίζουν οι νομικοί των κιτρινόμαυρων, εφόσον ο Άρης δεν δικαιωθεί από την FIFA, θα προσφύγει στο CAS, εκεί όπου η διαδικασία είναι πιο ξεκάθαρη και μπορεί να υπάρξει δικαίωση των θέσεων της ΠΑΕ. Αυτός είναι ο βασικός λόγος, για τον οποίο έχει συνταχθεί νομικά με την ΠΑΕ ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης, εξειδικευμένος σε θέματα CAS.

Στο απευκταίο σενάριο να μην βρει το δίκιο του ούτε στο CAS, o Άρης έχει και έναν τρίτο δρόμο να ακολουθήσει. Πρόκειται για ενός είδους “μνημονίου” με την FIFA, με την ΕΠΟ να λειτουργεί ως εγγυήτρια, προκειμένου να διακανονιστούν και να αποπληρώνονται οι όποιες οφειλές σε βάθος χρόνων, ώστε το ετήσιο βάρος να μην κλονίσει την ομαλή οικονομική λειτουργία της ΠΑΕ.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι του Άρη, με πρώτον απ’ όλους τον Θόδωρο Καρυπίδη η ομάδα δεν θα βάλει σε κίνδυνο ούτε τη δυνατότητα των μεταγραφών, ούτε την συμμετοχή της στην Ευρώπη.

To Top