ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

H αλλαγή πλεύσης του Άριμπας, οι “γέφυρες” με τον Άρη και ο… Λέμος

Ο Άρης έχει ανοιχτά τα θέματα του φορ και του κεντρικού αμυντικού. Η περίπτωση του Φραντς Μπρόρσον να είναι μία από εκείνες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα, υπόθεση όμως που έμεινε στάσιμη.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες επανήλθε η πλευρά του Αλεχάνδρο Αρίμπας (βασική επιλογή που έφτασε μέχρι την πόρτα του Κλεάνθης Βικελίδης) ρίχνοντας… γέφυρες προς εκείνη του Άρη.

Στη νέα επαφή που έγινε, η πλευρά του ποδοσφαιριστή εμφανίστηκε πιο διαλλακτική και μάλιστα φέρεται να ζήτησε και λιγότερα χρήματα απ’ όσα αρχικά είχαν συμφωνηθεί, χωρίς την αξίωση των όρων που έβαλε στο παρά ένα των υπογραφών.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από την Τουρκία, προέκυψε μια νέα συζήτηση με τον Μαουρίσιο Λέμος, ο οποίος ανήκει στην Φενέρμπαχτσε.

Από μεριάς Άρη, σε πρώτη φάση, δεν υπήρξε ανάλογη ανταπόκριση και για τις δυο περιπτώσεις μιας και ο Μπρόρσον είναι η βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί  σε περίπτωση που καθυστερήσει κι άλλο η περίπτωση του Σουηδού παίκτη της Μάλμε.

To Top