ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H αποθέωση του… “Dirty 4” και με καραντίνα: Μαρινάκης, Σαββίδης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος!

H αποθέωση του… “Dirty 4”: Μαρινάκης, Σαββίδης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος! Αυτό επιβεβαιώνεται και με κορωνοϊό και με καραντίνα! “Διαπλοκή” και “παράγκα” παντός καιρού.

Το τελευταίο 48ωρο μας έκανε όλους πιο σοφούς. Ή μήπως όχι; Αρχικά το τρίτο στην σειρά δικαιοδοτικό όργανο (επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ) αποφάνθηκε ότι υπάρχει κοινός ιδιοκτήτης σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη και τιμώρησε με τελεσίδικη απόφαση τις δυο ομάδες. Είχαν προηγηθεί το δεσμευτικό πόρισμα της ΕΕΑ και η καταδικαστική απόφαση του πρωτοβάθμιου της Superleague.

Χωρίς να μετράει το κοντέρ, την απόρριψη της προσφυγής του ΠΑΟΚ στο Συμβούλιο της Επκρατείας, για την αντικανονικότητα της σύνθεσης της ΕΕΑ. Τρεις συν μια αποφάσεις! Και χωρίς να υπολογίζει ότι αλλάχτηκε με… ντροπολογία στην Βουλή ο υποβιβασμός σε απλή αφαίρεση βαθμών!

Ακολούθησε η απόφαση χάδι για την ΑΕΚ και την ζούγκλα του ΟΑΚΑ, με τιμωρία για τον Μελισσανίδη που γελάνε και οι πέτρες. Μόνο την αγιοποίηση του boss δεν πρότεινε η επιτροπή της ΕΠΟ. Κι όλα μέλι γάλα, για ένα παιχνίδι με τον Άρη που θα έπρεπε να είχε διακοπεί σε βάρος της ΑΕΚ στο ημίχρονο και ενώ παιζόταν σχεδόν “μισός” τίτλος, αυτός του κυπέλλου! Και δεν ήταν πρώτη φορά που η “Αγιά Σοφιά” έβαζε το χεράκι της.

Αυτές ήταν οι πρόσφατες “δράσεις” του “Dirty 4” του ελληνικού ποδοσφαίρου, την στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη, αποτελεί συνέχεια ενός νοσηρού ποδοσφαιρικού κατεστημένου δεκαετιών ή ο Παναθηναϊκός του “κολλάω σε όλους” (άραγε τώρα με την πανδημία τι θα κάνει;) Αλαφούζου, σώθηκε σκανδαλωδώς πέρσι από τον υποβιβασμό και φέτος είχε “πριμοδότηση” από την διαιτησία με ρεκόρ πέναλτι.

Κατεστημένο και παράγκα, παντός καιρού… Και με καραντίνα!

To Top