ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

H ειδική και προσεκτική… διαχείριση Εντιαγέ και Σούντγκρεν

Δυο από τους βασικότατους ποδοσφαιριστές του φετινού Άρη αποτελούν σημείο αναφοράς ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τη στιγμή που αναμένεται να υπάρξει από το τεχνικό τιμ της ομάδας μια ειδική και προσεκτική… διαχείριση.

Ο λόγος φυσικά για τον Μπαντού Εντιαγέ και τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Εντιαγέ από τα “βαρόμετρα” του φετινού Άρη, “κουβαλάει” 32 συμμετοχές, βρέθηκε εκτός της ενδεκάδας των εκπλήξεων με την ΑΕΚ, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο παιχνίδι. Είχε προηγηθεί το όχι πετυχημένο “πείραμα” με τον ΠΑΣ, όταν έπαιξε σε ρόλο ακραίου επιθετικού,  σε ένα 3-4-3, αλλά χάθηκε στη μετάφραση… Το πώς θα χειριστεί την περίπτωσή του είναι ένα θέμα που γνωρίζει καλύτερα ο Χερμάν Μπούργος. Δεν αποκλείεται να πάρει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο την Κυριακή, χωρίς πάντως να μπορεί κανείς να προεξοφλήσει το παραμικρό, από τη στιγμή που υπάρχει πάντα το… ρητό: ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Την ίδια ώρα, ο Σούντγκρεν μετά από 28 συμμετοχές είδε με την επιστροφή του από την Εθνική Σουηδίας, τον Εμπακατά να του παίρνει την φανέλα του βασικού με ΠΑΣ και ΑΕΚ.

Είναι πολύ πιθανό ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ένα ντέρμπι συγκεκριμένων (δύσκολων και ιδιαίτερων) απαιτήσεων, ο 31χρονος Σπυηδός μπορεί να επιστρέψει στη “θέση” του στο δεξί άκρο της άμυνας του Άρη.

To Top