ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

H Κόλος Κοβαλίβκα “παρουσιάζει” τον Άρη! “Ο θεός του πολέμου, ο φόβος για Γκάμα και ο Μπερτόγλιο”

H Κόλος Κοβαλίβκα “παρουσιάζει” τον Άρη! “Ο θεός του πολέμου και όλα πρέπει να ξέρετε…” αναφέρει ο τίτλος στο αφιέρωμα που έχουν οι Ουκρανοί στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Γίνεται η παρουσίαση της κιτρινόμαυρης ομάδας, αναφορά στην ιστορία και στα χρώματα της και ειδική μνεία στους Φακούντο Μπερτόγλιο και Μπρούνο Γκάμα, μια και όπως τονίζεται είναι οικείοι στο κοινό της Ουκρανίας.

“Στην περίπτωση του Μπερτόγλιο, μόνο το όνομα είναι πραγματικά οικείο. Ο Αργεντινός είτε ήταν τραυματίας, είτε ήταν δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου. Κατά τη διάρκεια των έξι ετών που ο Φακούντο ανήκε στη Ντιναμό, έπαιξε έναν αγώνα στο Κύπελλο της Ουκρανίας και 4 παιχνίδια στην Premier League. Και, φυσικά, δεν θα ξεχάσουμε περίπου 40 λεπτά στους προκριματικούς του Champions League εναντίον της Γάνδης” αναφέρει για τον Αργεντίνο του Άρη συμπληρώνοντας ότι: “Στην Ελλάδα, η κατάσταση του είναι λίγο καλύτερη: 48 αγώνες, 8 γκολ, 7 ασίστ σε δύο σεζόν σε Αστέρα και Λαμία. Τώρα είναι για τρίτη περίοδο στην Ελλάδα”.

Για τον Πορτογάλο αναφέρουν ότι: “Ο Μπρούνο Γκάμα, φυσικά, αποδείχθηκε πολύ καλύτερος στο Ντνίπρο: 9 γκολ και 12 ασίστ σε 56 παιχνίδια UPL σε τρία χρόνια. Μετά την Ουκρανία, η καριέρα του Γκάμα περιελάμβανε Ντεπορτίβο και Αλκορκόν και από το 2018 θα παίξει για τον Άρη. 55 αγώνες σε όλα τα τουρνουά, 15 γκολ και 4 ασίστ. Η Κόλος αξίζει σαφώς να φοβάται αυτόν τον τύπο”.

To Top