ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

H… λάμψη των επτά “νέων” και η ουσία με εμπειρία και ποιότητα

Λάμψη και προσδοκίες για τον Άρη της νέας σεζόν! Σίγουρα ήταν το περασμένο Σάββατο ξεχωριστή παρουσίαση των επτά μεταγραφών, όμως το μέχρι τώρα “ταμείο” δείχνει υπάρχει και η ουσία με την εμπειρία και την ποιότητα.

Επτά “νέοι”, οι Καμαρά, Ιτούρμπε, Ντένις, Φαμπιάνο, Χαΐροβιτς, Εντιαγέ, Λούμορ, παρουσιάστηκαν στον κόσμο του Άρη πριν τη σέντρα του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή ήταν η… λάμψη.

Στην ουσία του οι φετινές κινήσεις που έγιναν πρόσθεσαν εμπειρία, ποιότητα και κυρίως ποδοσφαιριστές που ξέρουν από πρωταθλητισμό και διαθέτουν ηγετικά χαρακτηριστικά.

Το ζητούμενο για τον Αρη, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων, είναι να αποκτήσει αγωνιστική σταθερότητα και οι “νέοι” να αποκτήσουν την απαραίτητα “χημεία”, “κοινή ποδοσφαιρική γλώσσα” και “επικοινωνία” με τους “παλιούς”.

Αυτό άλλωστε είναι ένα από τα “στοιχήματα” για τον Άκη Μάντζιο. Να δώσει δηάδή ταυτότητα στην ομάδα κι αυτό που μένει είναι να διαχειριστεί σωστά το πλούσιο σε επιλογές και ποιοτικό ρόστερ που έχει στα χέρια του.

To Top