ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

H πρόταση για συναυλία προβολής της ιστορίας του Αυτοκράτορα

Πέρα από την πρωτοβουλία για την προαγορά εισιτηρίων διαρκείας για την νέα σεζόν (ακόμη δεν έχουν εκδοθεί από την ΚΑΕ Άρης, μια και έχει ως προτεραιότητα την επίλυση των μπαν), το “δίκτυο Αρειανών” που έχει αναλάβει δράση εξωδιοικητικά,  έριξε στο τραπέζι μια ακόμη ιδέα.

Αφορά την πρωτοβουλία για να διοργανωθεί στο Παλέ ντε Σπορ μία συναυλία για την ενίσχυση και την προβολή της ιστορίας του Άρη, τιμώντας παλιούς αθλητές και προπονητές, εκτός από την προσέγγιση χορηγών, αλλά και ανθρώπων που θα ήθελαν και μπορούσαν να επενδύσουν στην ΚΑΕ Άρης.

Ήδη έχει γίνει μια πρώτη ενημέρωση στον Δημήτρη Γουλιέλμο και όπως περιέγραψε και χθες ο εκ των εκπροσώπων του “δικτύου” Ροδόλφος Μασλιάς: “Η συναυλία θέλουμε να γίνει με καλλιτέχνες που έχουν τραγουδήσει για τον Άρη. Η μία είναι η π.χ. Μαρινέλα. Θα γίνει μέσα στο φθινόπωρο. Θέλουμε να έχει και τηλεοπτική κάλυψη ώστε να προβληθεί σε όλη την Ελλάδα και να υπάρχουν τηλεοπτικά δικαιώματα. Τα έσοδα φυσικά θα πάνε στην ΚΑΕ Άρης. Έχουμε συζητήσει με τον κ. Γουλιέλμο. Έχουμε αρχίσει τις επαφές για να δούμε αν μπορεί να γίνει».

Μάλιστα χθες το βράδυ στο Λουξεμβούργο και το κλαμπ φίλων Άρη, από όπου ξεκίνησε όλη αυτή η προσπάθεια, ο Ροδόλφος Μασλίας, δείπνησε με ανθρώπους της ομάδας εργασίας του “δικτύου” (φωτογραφία), τους οποίους ενημέρωσε για τις κινήσεις που προγραμματίζονται προκειμένου να ενισχυθεί το ταμείο της ΚΑΕ.

To Top