Τέσσερις βολεϊμπολίστες μίλησαν για την άνοδο: “Κάναμε το χρέος μας, ο Άρης τώρα στην Α1”

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα στο εστιατόριο Vamos στο Κλεάνθης Βικελίδης, πραγματοποιήθηκε μια βραδιά αφιερωμένη στο βόλεϊ  του Άρη, στο περιθώριο της οποίας τέσσερις βολεϊμπολίστες της ομάδας έκαναν το “ταμείο” και μίλησαν για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: “Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου μας βρίσκει ικανοποιημένους και χαρούμενους που κατακτήσαμε, κόντρα σε όλες τις δυσκολίες, όλους τους στόχους που θέσαμε εξ αρχής! Φανήκαμε αντάξιοι της Ιστορίας και του ονόματος του ΑΡΗ ώστε η ομάδα να επανέλθει από την επόμενη χρονιά στην φυσική της θέση. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ζορπίδη για όλη του την βοήθεια, την διοίκηση του ΑΣ και ιδιαίτερα του κ. Βαρβούτα και φυσικά τον προπονητή μας κ.Πάτρα καθώς και όλους τους συμπαίκτες μου”!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΓΓΑΛΙΔΗΣ: “Ήταν μια δύσκολη χρονιά γιατί η ομάδα βρισκόταν σε μια κατηγορία που δεν της αρμόζει. Χρειάστηκε να γίνουν απανωτές υπερβάσεις απ’ όλους, παίκτες, προπονητή και διοίκηση καθώς η προσπάθεια ξεκίνησε από το 0. Κάποια άσχημα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο μας έφεραν με την πλάτη στον τοίχο αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουμε και με το αήττητο σερί μας μέχρι το τέλος της χρόνιας κάναμε το χρέος μας να επανέλθει για αρχή η ομάδα του Αρη στις Εθνικές κατηγορίες και βήμα βήμα να επιστρέψει στην Α1, εκεί που ανήκει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Ζορπίδη για την πολύτιμη βοήθειά του , στον έφορο και μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ κ.Βαρβούτα που ήταν πάντα δίπλα μας και τέλος στον προπονητή μας Χρήστο Πάτρα που βοήθησε τα μέγιστα αγωνιστικά για να φτάσουμε στο στόχο μας”.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ: “‘Ηταν μια χρονιά με δύσκολη αρχή και ευχάριστο τέλος. Οι στόχοι μας έγιναν πραγματικότητα χάρη στην δουλειά και στο πείσμα που δώσαμε. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές και τις εμπειρίες που μου προσέφεραν. Ήταν μια χρονιά πολύ σημαντική για την ανάπτυξη του βόλεϊ του Άρη. Ελπίζω σε μια ακόμη χρονιά επιτυχίας για την άνοδο στην Α1”. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: “Χαίρομαι πολύ που καταφέραμε να πετύχουμε όλους τους φετινούς στόχους της ομάδας αλλά κυρίως το στόχο της ανόδου…. Θα θελα να ευχαριστήσω τον κύριο Ζορπιδη για όσα μας προσέφερε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιας,καθώς επίσης τον κύριο Βαρβουτα, τον κοουτς Χρήστο Πάτρα κ όλους όσους συνέβαλαν στην φετινή επιτυχια…. Εύχομαι η ομάδα να επιστρεψει και πάλι στη φυσική της θέση που δεν είναι άλλη από την Α1”.

To Top