Τραπέζι και αναμνηστικά για την άνοδο από τον Ερασιτέχνη Άρη, άγνωστο το μέλλον του βόλεϊ (photos)

Τραπέζι και αναμνηστικά για την άνοδο στην Α2 κατηγορία από τον ΑΣ Άρης, παραμένει όμως άγνωστο το μέλλον του τμήματος βόλεϊ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μέσα σε ένα πράγματι οικογενειακό κλίμα στο εστιατόριο Vamos στο Κλεάνθης Βικελίδης ο πρόεδρος και το δ.σ. του ΑΣ Άρης παρέθεσαν δείπνο και αναμνηστικά έπαθλα προς την ανδρική ομάδα για την άνοδο στην Α2 κλείνοντας και τυπικά αυτή τη χρονιά. Βέβαια, είναι γεγονός ότι υπάρχει αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, μια και παραμένει το “αγκάθι” των χρεών, την στιγμή που ο Μιχάλης Ζορπίδης, ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεχίσει, εάν δεν βρεθεί φόρμουλα.

Όπως ενημέρωσε αναλυτικά το κιτρινόμαυρο βόλεϊ:

“Τιμητικές πλακέτες απενεμήθησαν στο ΜΕΓΑ χορηγό και χρηματοδότη του τμήματος κ. Ζορπίδη Zorpidis travel services στην εταιρεία Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό καθώς και στην εταιρία Pressto Θεσσαλονίκης Καθαριστήρια Ποιότητας

Από πλευράς ΔΣ του ΑΣ ήταν οι κ.κ. Ψηφίδης , Αλεξανδρίδης , Οικονόμου , Γαβριηλίδης , Βαρβούτας , Κωνσταντινίδης Η. , Πανταζής και Παρεκεντές του τμήματος basket γυναικών και εκ των νομικών του ΑΣ ο κ. Γιαννόπουλος.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης επιμελήθηκε η γραμματέας του ΑΣ κα. Γκιουλέκα Βάσω
Πολλά ευχαριστώ στους υπεύθυνους και στο προσωπικό του Vamos
Ευχή ΟΛΩΝ μας του χρόνου στην Α1…”

Δείτε φωτογραφίες:

To Top