ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάκελος Ιντέγε: H πρόταση του Άρη, οι δυσκολίες, η… έρευνα και η δεύτερη επιλογή

Αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής ο Μπράουν Ιντέγε και συγκεκριμένα η πλευρά του Νιγηριανού φορ, καθώς μόνο εύκολη υπόθεση δεν αποτελεί για τον Άρη το να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Θοδωρής Καρυπίδης είναι αποφασισμένος για την οικονομική υπέρβαση, όμως υπάρχει διαφορά στα “θέλω” των δύο πλευρών. Ο Άρης του προσφέρει ένα συμβόλαιο, το οποίο με τα μπόνους επίτευξης στόχων (ατομικών ή και ομαδικών) φτάνει (ή και ξεπερνά) τα 500.000 ευρώ ετησίως, όμως οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή είναι περισσότερες.

Ο Άρης “ποντάρει” στο γεγονός πως υπήρξε ανενεργός τον τελευταίο χρόνο, ώστε να φέρει το κασέ του παίκτη, κοντά στα δικά του “μπορώ”. Εχει εμπιστοσύνη στον ίδιο για την φυσική του κατάσταση, καθώς έκανε έρευνα και διαπίστωσε πως ο παίκτης δεν παραμέλησε τον εαυτό του, κάνοντας ατομικές προπονήσεις καθημερινά.

Όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως φέτος δεν έπαιξε, επομένως είναι υπερβολή να έχει υπέρογκες απαιτήσεις στο οικονομικό σκέλος.

Δεν είναι όμως και ο μοναδικός φορ που απασχολεί, κάτι που επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ Άρης. Υπάρχει ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, του οποίου η περίπτωση φαντάζει πολύ πιο δύσκολη απ΄ότι του Νιγηριανού φορ.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ποδοσφαιριστή με εξαιρετικό βιογραφικό, εξίσου υψηλό κασέ, άρα μιλάμε για οικονομική υπέρβαση, που όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του!

Αυτό από μόνο του καθιστά την συγκεκριμένη περίπτωση πολύ δύσκολη και του Μπράουν Ιντέγε πολύ πιο προσιτή για τον Άρη τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, οι ιθύνοντες του Άρη δουλεύουν παράλληλα και τις δύο υποθέσεις.

To Top