ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H σημασία του ιατρικού τμήματος που ανεβάζει “σκαλοπάτι” τον Άρη

Μέσα στην διάρκεια της περιόδου ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε δικαιολογημένα στην ανάγκη βελτίωση των συνθηκών προετοιμασίας και προπονήσεων της ομάδας. Οι δυο άξονες αφορούν τόσο τις προπονητικές εγκαταστάσεις-συνθήκες, όσο και το κομμάτι της αποκατάστασης από τραυματισμούς κτλ.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Την καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών του θέλει να βελτιώσει ο Άρης και κυρίως σε ότι αφορά τον ιατρικό τομέα, καθώς θα γίνει μία επένδυση υψηλού κόστους, σε αγορά μηχανημάτων και σε στελέχωση. Στον τομέα αυτό, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη του ο Ντίνος Διαμαντόπουλος.

Έχει βρεθεί ένα πλαίσιο ώστε να δημιουργηθεί ένα medical department (σ.σ ιατρικό τομέα) και ήδη ο Θοδωρής Καρυπίδης έδωσε το “ΟΚ” να προχωρήσει η διαδικασία. Είναι κάτι που έχει αρκετά μεγάλο κόστος (εξαφήφιος ο αριθμός), αλλά και κάτι που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε στον Άρη για να το μείνει ως παρακαταθήκη.

Η σημασία της δημιουργίας του μεγάλη, κάτι που σίγουρα θα ανεβάσει “σκαλοπάτι” τον σύλλογο σε όλες τις δραστηριότητες του. Ενέργειες όπως αυτή με το ιατρικό τμήμα, αλλά και μέσα στο… χορτάρι με την εμπέδωση ενός τεχνικού πλάνου  (με την αλλαγή συστήματος και την αντίστοιχη στελέχωση παικτών) καταγράφονται ως βήματα ανόδου ενός συλλόγου. Ή όπως αρέσκονται να λένε τελευταία στην Αλκμήνης ενός ποδοσφαιρικού κλαμπ.

 

To Top