ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H ώρα της δικαιοσύνης για την απόπειρα δωροδοκίας Σιαμπάνη και την τιμωρία των ενόχων!

Η ώρα της δικαιοσύνης έφτασε για την απόπειρα δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη! Περίπου εννιά μήνες μετά τα όσα είδαν το φως τη δημοσιότητας και κάποιοι έσπευσαν να τα υποβαθμίσουν ή να τα λοιδορήσουν, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος δύο ατόμων που κατηγορούνται για χρηματισμό του τερματοφύλακα του Άρη, θα πρέπει σίγουρα να αισθάνονται ιδιαίτερα… άβολα.

Τα δύο άτομα, ηλικίας 41 και 46 ετών, κατηγορούνται για προσφορά παροχής δώρου για αλλοίωση αποτελέσματος από κοινού, όπως αναφέρει η εισαγγελία και ανακοίνωση της αστυνομίας. Σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ ο ένας κατηγορούμενος από τους δυο για την απόπειρα δωροδοκίας του Σιαμπάνη είναι πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Κι όπως σημειώσαμε χθες είμαστε όλοι θεατές μπροστά σε περίεργες και φοβερές συμπτώσεις πράγματι: ένας πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να προσφέρει -βάσει της ποινικής δίωξης που συνέταξε η εισαγγελία- δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να έχει μειωμένη απόδοση ο (βασικός τότε) τερματοφύλακας του Άρη, πριν από το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, δεν είναι και μια… αδιάφορη υπόθεση!

Από κει και πέρα, είναι σαφές ότι η εισαγγελία Θεσσαλονίκης με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσε και τις μαρτυρίες δεν έβαλε την υπόθεση στο αρχείο -όπως προανήγγειλε ο μηχανισμός της προπαγάνδας- αλλά την προώθησε για να φτάσει στο ακροατήριο και επί της ουσίας η δικαιοσύνη θα κρίνει την ενοχή των φυσικών και ενδεχομένως και ηθικών αυτουργών. Με απλά λόγια θα φτάνει η ώρα της τιμωρίας των ενόχων εφόσον προκύψουν από την ακροαματική διαδικασία.

Παράλληλα τα ερωτήματα είναι εύλογα: από μόνα τους έδρασαν τα συγκεκριμένα δυο άτομα; Ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα σε βάρος του Άρη και προφανώς προς ωφέλεια του ΠΑΟΚ;

Όλα λογικά θα απαντηθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου θα γίνει η… πραγματική δίκη και όχι αυτή του διαδικτύου, των ΜΜΕ και όλων όσων δίνουν τροφή στην προπαγάνδα.

 

To Top