ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπρόρσον: “Η Μάλμοε δεν ήταν πρόθυμη να με πουλήσει, δεν άφησε κανέναν παίκτη”

Ο Φρανζ Μπρόρσον βρέθηκε πολύ κοντά στο να αποκτηθεί από τον Άρη, όμως η αρνητική στάση της Μάλμοε φρέναρε τις τελικές εξελίξεις της μεταγραφής του.

Ο Σουηδός στόπερ μίλησε στην πατρίδα του και στο Fotbolldirekt για το μεταγραφικό θρίλερ που προηγήθηκε.

Όπως είπε μεταξύ άλλων: “Θα είναι ένα έντονο φθινόπωρο. Μπορώ να συνεχίσω να να παίζω και δείξω τις ικανότητες μου, ώστε να βρεθεί ένα κλαμπ από υψηλότερο επίπεδο. Υπήρχε ενδιαφέρον και κάποιοι σύλλογοι προσπάθησαν να με αποκτήσουν Αλλά λαμβάνοντας υπόψη τι συνέβη στο Champions League, η Mάλμοε επέλεξε να μην αφήσει κανέναν ελεύθερο”.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του υπογράμμισε ότι: “Τα καλά αποτελέσματα το φθινόπωρο θα σημαίνουν ακόμη περισσότερα χρήματα για τον σύλλογο και όχι μόνο μια περιπέτεια για μένα και τους άλλους παίκτες. Πιθανότατα θα είναι καλό ούτως ή άλλως. Πάντως το καλοκαίρι δεν ένιωσα άγχος να φύγω. Δεν ήμουν τόσο κοντά βρεθώ με μια βαλίτσα στο χέρι, παρά τα όσα ανέφεραν κάποια μέσα. Και δεν ήταν ποτέ πολύ κοντά, γιατί η Μάλμοε δεν ήταν τόσο πρόθυμη να με πουλήσει”.

Ο Μπρόρσον τόνισε για την επόμενη μέρα: “Είναι όλα ανοιχτά. Και να μείνω και να φύγω. Λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα της ομάδας και ότι παίζουμε στην Ευρώπη σχεδόν κάθε χρόνο και παλεύουμε για τον τίτλο του πρωταθλήματος Σουηδίας, αυτό είναι κάτι που εξιτάρει. Όμως θα δούμε γιατί υπάρχουν προτάσεις. Είμαι ανοιχτός τις περισσότερες φορές και δεν έχω κλείσει τον εαυτό μου σε καμία χώρα ή πρωτάθλημα. Ξέρω ότι πολλοί που έπαιζαν στη Γερμανία μου είπαν ότι θα ταιριάξω τέλεια εκεί. Είναι εύκολο να μπεις με το κομμάτι της γλώσσας και άλλα τέτοια. Έχω μιλήσει λίγο με τον (Αντόνιο) Τσόλακ, ο οποίος λέει καλά λόγια για τη Γερμανία. Αλλά όπως είπα, δεν έχω καταλήξει σε μια χώρα”.

To Top