ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι Αμερικανοί πέτυχαν το 85% των πόντων στη φιλική νίκη του Άρη

Ο Άρης κέρδισε την Πέλιστερ (91-71), δείχνοντας καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού, με τους Αμερικανούς παίκτες να… κλέβουν την παράσταση.

Συμπεράσματα δεν μπορούν σαφώς να βγουν από ένα και μόνο παιχνίδι και μάλιστα με αντίπαλο μικρότερης δυναμικής, ωστόσο οι πρώτοι αριθμοί επιβεβαιώνουν τη θεωρία πως ο Άρης θα βασιστεί φέτος κατά κύριο λόγο στους ξένους του.

Και αυτό διότι οι πέντε Αμερικανοί του Άρη πέτυχαν το 85% των πόντων της ομάδας, ήτοι 77 από τους 91. Ο Άντονι Κάουαν Τζούνιορ ήταν εξαιρετικός με 26 πόντους και τρία τρίποντα, ακολούθησε ο Ολιβιέ Χάνλαν με 18 πόντους και ένα τρίποντο. Από κοντά και ο Ζίριους Γουίλιαμς με 16 πόντους και τρία τρίποντα παρότι θεωρητικά παίζει στο «4», ο άρτι αφιχθείς και υπό δοκιμήν Έρικ Λόκετ, ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις, είχε 13 πόντους με ένα τρίποντο, ενώ ο Σακούρ Τζούιστον έμεινε πιο χαμηλά με 4 πόντους.

Το γεγονός βέβαια πως δεν αγωνίστηκαν οι Σταύρος Σχίζας και Στέλιος Πουλιανίτης, λόγω τραυματισμού, έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους περιφερειακούς ξένους της ομάδας, με τον Κάουαν, όπως φανερώνουν οι αριθμοί, να το εκμεταλλεύεται με τον… καλύτερο τρόπο.

To Top