ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Kατάθεσης ψυχής από τον… παγκόσμιο Γρηγοριάδη: “Ο Άρης είναι ψηλά”!

Ο πρώην κολυμβητής του Άρη και παγκόσμιος πρωταθλητής, Άρης Γρηγοριάδης φιλοξενήθηκε σήμερα στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε:

-Για το αν πέρυσι είχε ξαναφορέσει τα χρώματα του Άρη:

Ναι, αγωνίστηκα με την ομάδα του Άρη και τώρα κατεβαίνω μόνο σε αγώνες των ενόπλων που κάνουμε με το πολεμικό ναυτικό και τις ειδικές δυνάμεις.

-Για την παγκόσμια διάκριση και την επιτυχία που έφερε στην Ελλάδα και στην ομάδα του Άρη:

Ναι, σίγουρα ήταν η αρχή μου όταν ήμουν μικρός και η αρχή της καριέρας μου. Με γέμισε μεγάλη χαρά και μεγάλη ικανοποίηση. Πήρα πολλή δύναμη για τη συνέχεια.

-Για την πορεία του Άρη στην κολύμβηση:

Είναι σίγουρα πολύ αισιόδοξο και ελπιδοφόρο που έρχονται νέα παιδιά και υπάρχει μία συνέχεια σε αυτό το έργο που ξεκινήσαμε πριν πολλά χρόνια. Και ο Άρης βγάζει νέα παιδιά και ταλέντα. Η Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστεί στο υγρό στοιχείο. Έχουμε μεγάλους αθλητές που θα πρωταγωνιστήσουν και σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιάδες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.

-Τι θα έλεγε στον Θώμογλου για το μυστικό της επιτυχίας του:

Θα του έλεγα ότι υπάρχουν λίγες καλές στιγμές και αρκετές δύσκολες, αποτυχίες και ήττες. Αυτές οι δύσκολες στιγμές όμως θα πρέπει να μην τον επηρεάσουν ψυχολογικά. Θα πρέπει να είναι ένα μάθημα για αυτόν. Μία μεγάλη νίκη και μια μεγάλη στιγμή της επιτυχίας αξίζει όσο χίλιες αποτυχίες. Αυτό ισχύει γενικότερα στον αθλητισμό και στον ερασιτεχνικό χώρο αλλά και στο άθλημα της κολύμβησης που είναι ένα δύσκολο άθλημα. Είναι όμως και κερδοφόρο για το σώμα και για την υγεία. Εύχομαι τα παιδιά να μην απογοητεύονται και να προσπαθούν. Να έχουν υπομονή και να είναι υπάκουοι στους προπονητές και τους δασκάλους τους.

-Για τα πράγματα που έχει στερηθεί για να φτάσει στο επίπεδο που είναι:

Δεν μου αρέσει να λέω ότι έχω περάσει στερήσεις ή ότι έχω κάνει θυσίες, γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έκανα αυτό που αγαπούσα πάντα και είναι τρόπος ζωής για μένα.  Το κολύμπι ήταν η αγάπη μου. Κέρδιζα και αποκτούσα πράγματα από τον αθλητισμό. Με έχει κάνει ένα γεμάτο άνθρωπο. Άλλα παιδιά στην ηλικία μου έκαναν άλλα πράγματα. Εγώ δεν τα έκανα αυτά τα πράγματα στα 17, αλλά τα έκανα στα 21 μου. είναι μία επένδυση και ήταν το μεράκι μου και η αγάπη μου.

-Για τον Άρη γενικά:

Ταλαιπωρήθηκε πολύ γενικότερα ο  κόσμος του Άρη όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή η δυναμική επιστροφή μας έχει γεμίσει όλους χαρά. Μακάρι να υπάρχει συνέχεια γιατί τα όνειρα αρχίζουν σιγά σιγά να γίνονται πραγματικότητα. Ο Άρης είναι εκεί που του αξίζει αλλά περιμένουμε και άλλες μεγάλες νίκες γιατί τα πράγματα έχουν “στρώσει”. Πιστεύω θα πηγαίνουν όλα καλά.

To Top